FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Ce spune despre tine poziția sexuală preferată

Poziția sexuală preferată poate spune multe despre personalitatea, fetishurile și fanteziile tale. Fie că ești un bărbat care adoră poziția misionarului sau o femeie care preferă doggy style (poziția cățelușului), felul în care te comporți în dormitor reflectă multe trăsături comportamentale.

Sexul este un act intim și felul în care te comporți în acele momente denotă ce fel de persoană ești în viața de zi cu zi.

1.Poziția misionarului

Poziția în care bărbatul stă deasupra este una clasică și indică faptul că ești o persoană căreia nu îi place să-și asume riscuri.

Bărbații cărora le place să facă dragoste în acest mod sunt mai nesiguri și au nevoie de încurajările partenerei. Totuși, cei care asumă controlul în această poziție și privesc chipul iubitei, apreciază profund momentele de intimitate.

Pentru femei, o preferință pentru poziția misionarului arată că ești o femeie activă în viața de zi cu zi, care preferă să se relaxeze în timpul actului sexual.

2. Doggy Style

Dacă îți place să faci sex în poziția cățelușului ești o persoană căreia îi plac provocările și care nu se dă în lături de la experiențe noi.

Bărbații care preferă această poziție sunt mai interesați de plăcerea sexuală decât de sentimentul de apropiere dintre parteneri. Femeilor care apreciază doggy style le place să fie dominate.

3. Femeia deasupra

Această poziție este ideală pentru femei, deoarece le permite să controleze ritmul partidei de sex.

Bărbaților cărora le place ca partenera să stea deasupra nu le displace idea de a fi dominați. De asemenea, o asemenea preferință sugerează o personalitate sensibilă, un bărbat pentru care satisfacția iubitei este pe primul loc.

Pentru doamne, această poziție refelectă o personalitate puternică, o femeie care adoră să fie în control și primește întotdeauna ce își dorește.

4. Sexul în picioare

Persoanele cărora le place să facă sex în picioare sunt firi aventuroase. Nu le este frică să încerce lucruri noi sau să facă dragoste în locuri neconvenționale.

Această poziție îi face pe bărbați să se simtă puternici și denotă o personalitate carismatică. Acești domni iubesc să fie în centrul atenției!

Pentru femei, o preferință pentru partidele de sex în picioare sugerează o fire energică care adoră experiențele noi.

5. Poziția linguriței

Aceasta este poziția preferată de cei cu adevărat romantici. Indică o personalitate blândă care prețuiești apropierea și intimitatea dintre parteneri în timpul actului sexual.

Bărbații care preferă poziția linguriței pun pe primul loc satisfacția partenerei și adoră gesturile tandre.

Pentru doamne, această poziție indică o personalitate senzuală și relaxată.

ww.huff.ro


FEB 5, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII