[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
20 cele mai bune cărți ale anului 2019. Iată cine sunt câștigătorii ...
Secretele sănătății și frumuseții de la Lilu: Nu le găsim în farmacii ...
Bărbatul Ken a devenit... FEMEIE. Iată cum arată după ce s-a transformat ...
Legendarul Jackie „Girafa” Charlton a murit, la 85 de ani

Ce trebuie să faci pentru a avea un orgasm de 60 de secunde

Știai că poți avea un orgasm care să țină 60 de secunde? Specialiștii susțin că lucrul acesta este posibil dacă vei ține cont de anumite reguli. În general, orgasmul femeilor durează între 6 secunde și 30 de secunde. Iată ce trebuie să știi pentru a avea un orgasm de 60 de secunde.

1. Destindeți atmosfera. Este una dintre regulile de care ar fi bine să țineți cont. Este important să fii relaxată. Și, de asemenea, este bine să te concentrzi doar asupra plăcerii. Astfel, cresc șansele să ai un orgasm de lungă durată și să te bucuri de mai multe momente de plăcere. Așadar, starea de spirit este foarte importantă. Dacă nu ai o stare foarte bună, atunci este bine să faci ceva în acest sens. Poate fi vorba de un masaj pe care ți-l poate face partenerul de cuplu. De asemenea, este indicat să vă concentrați asupra momentului, să îl trăiți, fără a fi deranjați de factori externi. Așa că este bine să închideți telefoanele, să aveți ușa încuiată și lumina stinsă. Puteți asculta muzică și puteți aprinde lumânări pentru a crea o atmosferă romantică.

2. Nu uitați că preludiul este important. Acceptă săruturile și atingerile partenerului de cuplu. De asemenea, este bine să te asiguri că și tu faci același lucru pentru el. Lăsați-vă purtați de val și bucurați-vă unul de celălalt. Cel mai importnt este să nu săriți peste preludiu.

3. Complimentele au rolul lor. Nesiguranța unuia dintre voi va duce la inhibarea plăcerii. De aceea este bine să îi faci complimente și să îl asiguri astfel că îți place ceea ce face. Astfel, nu numai că vei ajunge la orgasm, dar poate fi unul care să țină aproape un minut.

4. Nu săriți etape. Cu cât există mai multe acte sexuale într-o partidă de amor, cu atât cresc șansele ca orgasmul să fie unul intens. Nu sărițe etape și vei vedea că rezultatele vor fi surprinzătoare.

www.teotrandafir.com


APR 21, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...