[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

Cele trei zodii care se îmbolnăvesc des. De ce le este rău tot timpul

Conform astrologiei medicale, trei zodii se îmbolnăvesc des. Pe primul loc în top se afla nativii din Rac. Este o zodie fragilă din multe puncte de vedere. Apoi e urmată de alte două zodii, puțin mai norocoase. Îți prezentăm cele trei zodii care se îmbolnăvesc des:

Rac

Stomacul, flora intestinală și digestia se află sub influența acestei zodii. E indicat să aibă o viață echilibrată și organizată. Stresul nu le face bine, îi afectează fizic și psihic. Cel mai des au probleme cu digestia. Stomacul și fierea sunt afectate de griji și oboseală. Punctele lor sensibile pot fi dantura și genunchii. O dietă sănătoasă, plină de legume, îi va ajuta.

De ce se îmbolnăvesc Racii

Nativii aceștia au de suferit din cauza sistemului lor digestiv extrem de vulnerabil. Dacă nu au grijă de dietă, încep să aibă probleme. Stresul, grijile și nervozitatea le afectează tot organismul din cauza sistemului digestiv.

Fecioară

Nativii sunt atenți cu sănătatea lor, sunt ordonați, grijulii sau ipohondrii. Zodia Fecioarei e responsabilă de sistemul nervos care pune în mișcare întregul organism. În perioade dificile, nativii au probleme cu odihna, liniștea și digestia. În situații grave, ajung să sufere de ulcer. Punctele vulnerabile sunt gleznele și gambele.

De ce se îmbolnăvesc Fecioarele

Unii nativi din zodia aceasta sunt puternici și rezistenți, altii sunt sensibili și vulnerabili. Lasă orice nimic să îi afecteze. Fac din țânțar armăsar, când nu este cazul. Dacă nu sunt bolnave, țin diete pentru a slăbi, chiar dacă nu este cazul. Organismul și sănătatea lor trebuie să fie în prim plan. Exagerările, stresul, obligațiile pe care și le asumă favorizează boli cronice.

Varsator

Sistemul circulator, care afectează organele esențiale, este guvernat de Vărsător. Mișcarea, hidratarea și dieta săracă în grăsimi sunt importante pentru sănătatea lor. Zodia opusă Vărsătorului, și anume Leul, arată că, pe lângă circulație, inima poate fi un punct vulnerabil, mai ales pentru femeile Vărsător. Controalele și analizele regulate sunt obligatorii. Ajută la depistarea afecțiunilor asociate cu circulația și activitatea cardiacă.

De ce se îmbolnăvesc Vărsătorii

Au multe slăbiciuni ca dulciuri, mâncăruri grase și sățioase sau alcoolul. Grăsimile și zahărul sunt inamicii lor numărul 1. Dacă au o viață haotică, mănâncă pe apucate și proast, sănătatea lor va fi grav afectată. De la 40 sau 50 de ani apar probleme grave ca obezitatea, diabetul sau arterele înfundate.

clickpentrufemei.ro


NOI 28, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...