[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Mesaj pentru cei de la Barcelona la revenirea în Spania: ”Să ...
Cum arată partenerul sau partenera perfectă pentru tine, în funcție ...
(foto)Christina Aguilera a înnebunit internetul după fotografiile ...
Cristofor Aldea-Teodorovici a devenit TĂTIC: ,,Plus un tătic fericit ...

Cu cine te potrivești din prima, în funcție de zodie

Compatibilitatea între zodii nu mai este demult o informație nouă. Iată cu cine te potrivești din prima, în funcție de zodia ta:

Berbecii fac echipă perfectă cu persoanele din zodia Gemeni. Chiar dacă toată lumea din jur privește relația ca pe o aventură, între cei doi se construiește o relație extrem de puternică și de durabilă. De asemenea, Berbecii se mai înțeleg cu Leii, cu Săgetătorii și cu Vărsătorii.

Taurii simt o chimie puternică atunci când sunt în preajma nativilor zodiilor Rac, Fecioară, Capricorn și Pești. Au nevoie de o persoană la fel de practică precum ei.

În schimb, Gemenii vor pe cineva în care să aibă permaent încredere. Așa că nativii zodiei Berbec, Leu, Balanță și Vărsător le oferă echilibrul pe care îl doresc.

Racii sunt pretențioși în fața cuiva, dar nu pot rezista nativilor zodiilor Taur, Fecioară, Scorpion și Pești. Au nevoie de o doză de mister și de melancolie.

Leii, în schimb, se potrivesc perfect cu Balanțele și cu Gemenii, iar ca prieteni foarte buni, cu Berbecii și cu Săgetătorii.

Fecioarele vor lângă ele persoane meticuloase, practice și determinate în tot ceea ce fac. Și lângă cine ar putea găsi aceste calități dacă nu lângă Tauri, Raci, Scorpioni și Capricorni?

Balanțele sunt foarte pretențioase și diplomate și vor alături persoane cu simțul umorului. Gemenii, Leii, Săgetătorii și Vărsătorii sunt companionii perfecți ai nativilor Balanță.

Scorpionii, în schimb, au nevoie lângă ei de Scorpioni sau Capricorni pe plan amoros și Raci și Fecioare ca cei mai buni prieteni, cu care se vor înțelege doar dintr-o privire.

Săgetătorii, pe de altă parte, se înțeleg bine cu toată lumea, însă are o chimie specială cu nativii zodiei Berbec, deși nu e o relație durabilă. Ar putea încerca și cu Leii, cu Vărsătorii sau cu o Balanță o relație amoroasă.

Capricornii sunt mereu fascinate de persoanele născute în zodiile Taur și Fecioară și nici Peștii ori Scorpionii nu le sunt indiferenți.

Vărsătorii, pe de altă parte, caută lângă ei persoane lângă care să râdă și să se distreze. Iar Gemenii, Berbecii, Balanțele și Săgetătorii sunt cei mai potriviți pentru acest lucru.

Peștii vor lega relații puternice cu Taurii, cu Racii, cu Scorpionii și cu Capricornii.

teotrandafir.com


NOI 26, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...