[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Olga Buzova este în al nouălea cer de fericire
Nicole Scherzinger joacă ALL IN în Hawaii! Dansul FENOMENAL cu care ...
(foto)CAMERON DIAZ a renunțat la actorie!
Horoscop 8 august 2020. Răbdarea noastră va realiza mai mult decât ...

Cu o frumusețe naturală de invidiat, Anastasia Fotachi dezvăluie trucurile sale – CUM SĂ DEVII MAI FEMININĂ!

Modelul Anastasia Fotachi are un fizic şi o frumuseţe naturală de invidiat. Astfel, a oferit pe pagina de Instagram câteva sfaturi despre frumusețe feminitate, informează SHOK.md.

„Cum să devii mai feminină?

1 Naturaleţea. Deseori apar probleme cu feminitatea la fetele care nu se pot relaxa și pot fi ele însele. Falsitatea este întotdeauna izbitoare, strică impresia. Este mai bine să începeți calea feminității cu emanciparea interioară, acceptarea de sine.

2 Mai des poartă fuste și rochii. Combină ținutele cu bijuterii diferite. Toate acestea te conectează cu energia feminină.

3 Gustul. Gustul determină unele dintre interesele dvs., de exemplu, literatură, cinema, pictură, mâncare, tipurile preferate de relaxare etc. Gustul prost nu este o propoziție, dar poate strica o impresie bună. Bunul gust, dimpotrivă, va completa lista avantajelor tale.

4 Fă complimente! Concentrează-te nu pe cineva care se îngrașă sau care are probleme cu pielea, ci mai degrabă, încearcă să evidențiezi aspectul și calitățile interne ale oricărei femei din mediul înconjurător. Un cuvânt amabil ca răspuns te umple de tine cu bunătate.

5 Activitate fizică și masajul este un aspect foarte important al feminității! Corpul tău ar trebui să se relaxeze și creierul ar trebui să se odihnească. Încercați diferite tipuri de sport dacă vă plictisiți de fitness”, a spus ea.

Cristina TOMAC


MAI 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...