FRESH
Horoscop 31 octombrie 2020. Moment unic alături de persoana iubită
FOTO Olga Seryabkina s-a căsătorit în secret! Vezi cum arată iubitul ...
Mitropolitul care refuza să poarte mască a murit de Covid. Acesta ...
Fuego este ferm convins „Niciodată, dragii mei, nu-i târziu pentru ...

Cum trebuie să îți îngrijești tenul vara

În timpul verii, este important să știi cum să îți îngrijești tenul. Dermatologii atrag atenția. Trebuie să ții cont de sfaturile specialiștilor pentru a nu avea probleme. Află detaliile.

Tu știi cum trebuie să îți îngrijești tenul vara?

„Curăţarea în profunzime a tenului este esenţială pentru un ten sănătos şi luminos. În plus, hidratarea rămâne la fel de importantă şi în sezonul cald”, a explicat specialistul Nicoleta Ion pentru csid.

Curățarea tenului trebuie să fie o prioritate în această perioadă. „Optează pentru o mască care permite porilor eliberarea excesului de sebum şi curăţarea lor în profunzime. Mizează pe o formulă care conţine ingrediente benefice (argila caolin, vitamina C sau acidul salicilic) ce exfoliază delicat pielea şi ameliorează aspectul porilor dilataţi”, a mai recomandat specialistul, potrivit sursei menționate anterior.

Specialistul atarge atenția că ăn timpul verii trebuie să fim atenți la fondul de ten. ”Vara, temperaturile sunt mai ridicate şi există riscul ca fondul de ten să se transfere uşor. De aceea, e bine să alegi un produs cu o acoperire uşoară, care nu încarcă tenul şi este rezistent la transfer. Poţi opta pentru un BB cream sau un CC cream, cu o formulă light. Dacă vrei un fond de ten, alege unul mineral! Fii atentă ca acest produs să conţină factor de protecţie şi ingrediente hidratante precum extractul de alge marine sau antioxidanţi”.

Ai tenul gras sau mixt? Este posibil să te numeri printre cei care fac anumite greșeli fără să știe cât de mult le va fi afectat tenul. „Persoanele care au tenul gras sau mixt au tendinţa să nu folosească zilnic crema hidratantă, mai ales în această perioadă. Este o mare greşeală! Nu ar trebui să sari nicioadată peste acest pas. Este recomandat să introduci în rutina ta un ser de hidratare, cu o formulă lejeră. Serumul este esenţial pentru a targeta nivelurile mai profunde din piele. Un astfel de produs previne deshidratarea pielii şi previne apariţia liniilor fine’’, a mai spus Nicoleta Ion, pentru sursa menționată anterior.

teotrandafir.com


IUN 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII