FRESH
În familia Manciu E SĂRBĂTOARE! Olga și Alex au ajuns la NUNTA DE ...
Fericire constă în lucruri mici! Anatol Durbală despre GHIDUȘIILE ...
Echinocțiul de toamnă 2020 – influențele astrale asupra fiecărei zodii ...
Gigi Hadid a născut! Iată primele imagini cu bebelușul (Foto)

4 lucruri de care fiecare femeie are nevoie într-o relație

Pentru a fi intr-o relatie sanataoasa si de lunga durata, dar care sa le aduca si satisfactie, femeile au nevoie de cateva lucruri. Se spune ca este greu sa afli ce isi doreste o femeie sau ce gandeste o femeie. Insa, studiile au demonstrat ca lucrurile nu sunt atat de complicate in realitate. In urma acestor studii s-a ajuns la concluzia ca femeile isi doresc 4 lucruri intr-o relatie. Le considera cele mai importante.

4 lucruri pe care femeile si le doresc intr-o relatie

Incredere. Pentru a avea o relatie sanatoasa si de lunga durata, femeile trebuie sa simta ca pot avea incredere in partenerii lor. Vor sa stie ca pot fi ele in preajma partenerului de cuplu. Isi pot exprima ideile, pot vorbi despre dorintele lor si despre sentimentele pe care le au fara a le fi teama ca vor fi judecate.

Sprijin. Indiferent daca este vorba despre decizii legate de cariera, de familie, de pasiunile sale, ori de latura financiara, o femeie isi doreste sprijinul partenerului de viata. Cand stie ca se poate baza pe sprijinul sotului/iubitului ei, stie ca nu este singura.

Intimitate. Vrea sa fie inteleasa si acceptata. Isi doreste intimitate, dar nu numai din punct de vedere sexual. Inseamna sa fie deschisi si sinceri unul cu celalalt. Sa comunice constant. Inseamna ca partenerul de viata sa ii arate din cand in cand ca o apreciaza si o iubeste. Sa o surprinda cu gesturi simple, insa care sa traduca sentimentele lui.

Vulnerabilitate. Nu este un secret faptul ca femeile sunt fiinte emotionale. Vor sa fie acceptate pentru cine sunt si asa cum sunt. Sa fie vulverabile inseamna sa arate cine sunt fara sa le fie teama. Iar cand partenerul lor de cuplu este vulnerabil, atunci ele se vor simti in siguranta. Este important sa fie iubite, apreciate si respectate asa cum sunt ele, cu toate calitatile si defectele.

www.teotrandafir.com


FEB 21, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII