FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

De ce trebuie să mănânci usturoi înainte să faci sex

Combinatia dintre sex si usturoi nu suna foarte bine, insa anumite persoane ar trebui sa reconsidere aceasta idee.

E adevarat ca mirosul de usturoi poate omori din fasa o partida de amor, insa de asta s-au inventa guma de mestecat si apa de gura. Motivul pentru care anumite persoane trebuie sa consume usturoi inainte de a face sex, potrivit medicilor, le ajuta sa evite un infarct in timpul partidei.

Da, ati auzit foarte bine! Persoanele care au probleme cardiovasculare risca sa isi faca inima si mai bolnava deoarece in timpul sexului depun mai mult efort fizic decat si-ar inchipui. In timpul unei partide de amor, inima functioneaza la turatie maxima, motiv pentru care trebuie tinut cont de anumite lucruri.

Asadar, persoanele care au probleme cu inima e bine sa consume usturoi inainte de o partida de sex. Conform unui studiu realizat in anul 2010 de cercetatorii americani, publicat de Current Pharmaceutical Design, usturoiul inlatura colesterolul rau din organism si mentine lipoproteinele la un nivel stabil. Colesterolul marit de alimentatia nesanatoasa provoaca probleme atat inimii cat si intregului organism.

In plus, usturoiul e vasodilatator si ii ajuta pe barbati la imbuntatairea erectiei. Consumul frecvent de usturoi creste dorinta sexuala datorita unei substante care se numeste alicina, pe care o contine in cantitati mari.

De asemenea, usturoiul este eficient si in batalia cu gripa. Mai multe studii arata ca persoanele care consuma usturoi sunt feriti de gripa. 63% din persoanele care introduc aceasta leguma in preparatele culinare sunt protejate de aceasta afectiune.

www.teotrandafir.com


SEP 12, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII