FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

Un 14 februarie DE NEUITAT la Orhei! Concert de zile mari și multe SURPRIZE! FOTO//

Mii de oameni care și-au găsit perechea sau încă sunt în căutare, tineri, bătrâni și copii, și-au dat întâlnire aseară în parcul Ivanos, care a îmbrăcat straie de sărbatoare și a fost transformat într-o oază a iubirii. Decorațiuni tematice, muzică despre dragoste, perechi îndrăgostite de toate vârstele au inundat parcul, în pofida frigului de afară, potrivit www.orhei.md.

Evenimentul organizat de Primăria orașului Orhei și AO ”Pentru Orhei” i-a surprins pe cei prezenți printr-un concert de excepție a interpretului autohton Ionel Istrati și karaoke cu premii.

Startul sărbătorii a fost dat la ora 19.00. De pe scena dragostei a fost dat citirii mesajul Primarului de Orhei (transmis prin intermediul avocaților), prin care Ilan Șor a transmis cele mai bune gânduri și felicitări cu ocazia sărbătorii. Și de această dată, primarul Ilan Șor nu a ezitat să menționeze cât de mult iubește orașul Orhei:

„Astăzi este o zi dedicată celor îndrăgostiți, iar cu acest prilej vreau să-i felicit pe toți cei care au cunoscut acest sentiment și care îl împart cu persoana iubită. Dragostea este plină de emoții pozitive și toți cei care o simt și o poartă în suflete sunt niște oameni fericiți!

Și, deși este ziua voastră, a celor îndrăgostiți, eu vreau să-mi exprim dragostea pentru orașul nostru, care este pentru mine ca a doua casă și pentru voi, care ați devenit ca o familie pentru mine. Haideți să răspândim dragostea, să facem în așa fel încât în Orhei să plutească iubirea și el să devină singurul oraș al dragostei din țară!”

După deschiderea oficială, preferatul femeilor, Ionel Istrati a încins atmosfera la propriu, dar și la figurat. Parcul Ivanos s-a transformat într-un episod rupt ca din filme cu dansuri, declarații de dragoste și dedicații muzicale interpretate la karaoke.

Mai mult, evenimentul nu a fost lipsit de surprize. În premieră și în prezența a mii de oameni un tânăr din Orhei a decis în această zi specială să-și surprindă iubita, cerând-o în căsătorie.

Seara s-a încheiat cu un concert Karaoke, iar orheienii s-au întrecut în cântece. Cei mai talentați au plecat acasă cu premii valoroase: o cină romantică la un restaurant de lux, un telefon performant, iar premiul cel mai mare – un televizor de ultimă generație.

Ca de fiecare dată, cei prezenţi nu au ezitatat să-și exprime mulțumirile pentru organizatori, fiind impresionați de concert şi de faptul că, primarul Ilan Șor, reușeșete să organizeze cele mai frumoase sărbători, iar orașul Orhei se transformă cu fiecare zi, într-un oraș cultural.

SHOK.md


FEB 15, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII