FRESH
Andrei Năstase și soția sa, Angela de 21 de ani ÎMPREUNĂ!: „Sunt un ...
Edward Sanda, susținut la lansarea primului album de părinți și de ...
Calitatea somnului contează! Vezi ce trebuie să faci pentru un somn ...
Horoscop 18 septembrie 2020. Gânduri bune şi un motiv de petrecere ...

Ei au CÂȘTIGAT concursul organizat de CFM! Au savurat o mini-vacanță la Iași! FOTO//

Un cuplu de îndrăgostiți a avut parte de o mini-vacanță la Iași, oferită de CFM. În urma concursului organizat pe pagina oficială de facebook a Căii Ferate din Moldova, Tomșa Elena și Tomșa Iurie, împreună cu fetița lor în vârstă de trei anișori, au beneficiat de bilete tur-retur pe cursa Chișinău-Iași din partea CFM, dar și de cazare gratuită în hotelul „Unirea” din centrul orașului istoric, asigurată de Directorul General, Iurii Topala, potrivit unui comunicat al CFM.

Totodată, În ajun de Dragobete – sărbătoarea iubirii la români, CFM a organizat o călătorie inedită pentru toți pasagerii cursei Chișinău-Iași. Responsabilii de la Calea Ferată din Moldova au înfrumusețat vagoanele cu baloane, au împărțit sucuri, biscuiți şi bomboane fiecărui călător, iar reprezentanții administrației le-au mulțumit pentru că au ales serviciile CFM şi le-au dorit călătorie plăcută.

Gara Feroviară Chișinău a devenit un platou al zâmbetelor, mai ales că pasagerii au fost petrecuți în notele celebre ale unor interpreți și compozitori din Republica Moldova.

4 5

SHOK.md


FEB 28, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII