FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Este bine să faci sex fără să îți dorești? Ce spun cercetătorii

Atât femeile cât și bărbații fac asta, însă întrebarea care apare este următoarea: este în regulă să faci sex fără să îți dorești? Să aflăm ce spun cercetătorii. Bineînteles, dorința are rolul său. Vorbim despre fantezie, anticipare. Și, dacă într-o relație sexul nu este așa cum vă doriți, atunci pot să apară probleme.

Este necesar ca dorința sexuală să fie prezentă de fiecare dată?

Poate aduce beneficii sexul dacă unul dintre parteneri nu simte acea dorință? Ei bine, răspunsul este afirmativ. Studiile au demonstrat că o astfel de situație este des întâlnită, dar nu reprezintă un motiv de îngrijorare. Chiar și așa experiența poate fi una plăcută pentru ambii parteneri.

Și femeile și bărbații acceptă să se implice într-o relație sexuală chiar dacă dorința lipsește. Ea poate să apară pe parcurs. Cercetătorii au stabilit că oamenii care se confruntă cu această situație se pot încadra în două categorii. Prima se referă la persoanele ce fac sex pentru a se simți apropiate de parteneri. În cea de-a doua categorie întra partenerii care fac sex pentru a evita emoțiile negative ale celuilalt. Cum se explică asta? Pentru ca partenerul de cuplu să nu se supere în urma refuzului, unii aleg să facă sex deși nu simt nevoia.

Ce beneficii ai dacă faci sex fără să îți dorești?

Primul beneficiu este, bineînțeles, plăcerea. Apoi, vorbim despre apropierea față de partener. Există suficiente motive pentru a te implica într-o relație sexuală, chiar dacă nu ai dispoziția necesară. Spre exemplu, mulți susțin că acceptă o partidă de amor pentru a-i arăta partenerului cât de mult înseamnă. Un alt motiv ar fi aprecierea sau chiar un mod de a-i mulțumi pentru ceea ce face, pentru cât se implică în relație.

www.huff.ro


IAN 27, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII