FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Fanteziile sexuale secrete ale femeilor

După o relație de mai mulți ani sau căsnicie îndelungată, este mai dificil pentru majoritatea femeilor să vorbească despre fanteziile lor sexuale. În momentul în care intervine rutina în relație, doamnele se pot simți jenate să le destăinuie partenerilor dorințele sexuale ascunse, însă o bună comunicare pe acest plan poate fi chiar cheia unei relații reușite.

Iată cele mai des întâlnite fantezii sexuale ale femeilor.

Să fie dominate

În general, femeilor le place să dețină controlul în viața e zi cu zi. Dar după ore întregi petrecute cu rezolvarea problemelor de la serviciu sau de acasă, doamnele își doresc sa se poate relaxa în brațele unui partener care le domine.

Multe femei își doresc ca iubitul să le ia pe sus și să le ofere un tratament mai special, în care el să fie cel care deține controlul. Nu degeaba cartea „50 de umbre ale lui Grey” a avut un succes răsunător în rândul doamnelor!

Sex în public

Nu ar trebui să fie o surpriză că o mulțime de reprezentante ale sexului frumos își doresc să facă sex în timp ce sunt privite de alte persoane. Este o modalitate de a îți exprima sexualitatea fără constrângeri și de a te simți apreciată într-un moment de vulnerabilitate.

Să facă dragoste cu bărbatul ideal

Bărbatul ideal nu există, pentru că femeile își schimbă mereu perspectiva în privința calităților pe care acesta ar trebui să le aibă. Însă în ceea ce privește fanteziile sexuale, nu există femeie care să nu-ți fi dorit măcar o dată, să facă dragoste un un bărbat care le adoră, exact în felul în care își doresc ele să fie adorate. Bărbatul ideal este gata oricând să le ofere clipe intime de plăcere maximă, care să le facă să se simtă protejate și iubite.

Să domine
Așa cum le place să fie dominate, uneori femeile simt nevoia de a fi ele cele care dețin controlul absolut în clipele de intimitate. Multe doamne își doresc să își cucerească partenerul, să-l imobilizeze și să îl facă să geamă de dorință.

Să joace rolul negativ
O altă fantezie erotică pe care multe femei o au, este aceea în care își exprimă sexualitatea în mod contrat felului în care se comportă în viața de zi cu zi. Măcar pentru câteva momente, femeile își doresc să scape de povara responsabilităților și de alura de fată cuminte, pentru a dezlănțui diavolița sexy din ele.

Să facă sex cu fostul
Printre fostele relații ale oricărei femei se numără și o aventură cu așa numitul băiat rău. Multe reprezentante ale sexului frumos își doresc să retrăiască senzațiile oferite de bărbatul dur, cu aventuros și neîmblânzit pe care l-au iubit o dată.

Sexul cu o femeie
Să îți dorești să ai parte de niște clipe intime alături de o altă femeie, nu înseamnă că ai o altă orientare sexuală. Sexul cu o altă femeie este una dintre cele mai des întâlnite fantezii ale doamnelor. Motivul este destul de simplu: nimeni nu poate ști mai bine ce îi place unei femei, decât o altă femeie.

Sexul în grup
Celebrul „menage-a-trois“ nu mai este de mult un subiect tabu. Multe femei își doresc să participe la o experiență sexuală alături de mai mulți parteneri, în care orice este permis și nu există repercursiuni asupra relației.

Sexul cu un necunoscut
În viața reală, să urci în camera de hotel alături de necunoscutul sexy care ți-a zâmbit seducător, poate fi riscant. În vis însă, femeile sunt chiar dornice de a trăi o noapte de amor alături de un bărbat căruia nu-i știu nici numele.

Orgasm oral
Multe femei întâmpină dificultăți în a atinge orgasmul în timpul unui contact sexual clasic. Sexul oral pe de altă parte, este o modalitate în care acesta e aproape garantat. Femeile de pretutindeni își doresc să li se facă sex oral, însă multe nu au curajul să ceară acest lucru partenerului.

www.teotrandafir.ro


IAN 20, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII