FRESH
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...
Igor Dodon profită de zilele cu soare și explorează locurile turistice ...
FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ...
Ofertă de 40 de milioane de euro din Premier League pentru unul dintre ...

FĂRĂ FRICĂ de schimbări! Cristina Scarlat: Niciodată nu zi niciodată…

Interpreta Cristina Scarlat nu are frică de schimbări. Ea modifică lucrurile în viață așa cum îi place, informează SHOK.md.

,,Eu, de fapt, am început cariera mea de cântăreață cântând romanțe la 16 ani și aveam chiar o glumă între prieteni: am început-o cu romanțele și am s-o termin cu rock-ul. Niciodată nu zi niciodată”, spune Interpreta în cadrul emisiunii ,,Vorbe Bune cu Lilu”, la canal2.md.

,,La multe chestii eram limitată din cauza kilogramelor în plus și iată am pus scopul ăsta cumva să rezolv toată istoria asta cu kilogramele. A fost foarte greu, cred că cel mai greu, insuportabil, nemaipomenit. Practic pentru mine asta a fost… eu m-am făcut bucățele. Acum asta deja e o boală. Doamne ferește două kilograme să adaug și deodată vreau să mai slăbesc. Este un fel de „țicneală” și un fel de boală. Eu când aveam 95 de kilograme nu îmi făceam griji că adaug sau nu” – a mărturisit artista.

Dacă a început-o cu schimbările, a mers până la urmă: ,,Mi-a dat undă verde Nicoleta Nucă, când am văzut-o pe ea am zis gata eu vreau 100% să-mi tai părul așa de scurt. După asta evident au urmat mai multe. M-am ras prin părți, am făcut tot felul de dungi, albastru,verde, galben și nu știu ce nuanțe am mai avut prin păr”.

Adriana GRIȚCO


IUL 13, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII