[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

Femeile cu har divin din zodiac!

4 dintre zodiile feminine au har divin. Au o bunătate ieșită din comun. Sunt totul timpul gata să îi ajute pe cei din jur fără să ceară ceva în schimb.

FEMEIA BALANȚĂ: Balanța are o inimă mare. Nu îi place să vadă suferință în jurul ei și găsește mereu o soluție la toate problemele.

Femeia născută în această zodie este mai mereu gata să sară în ajutorul celor amărâți. Știe cum să vorbească, cum să se adreseze celor supărați și mai ales cum să îi facă să fie veseli și energici.

FEMEIA născută FECIOARĂ: Zodia Fecioară este prin excelență protejată de divinitate. Are o sensibilitate aparte. Urăște nedreptatea și minciuna fapt pentru care de multe ori este considerată prea sobră, prea rigidă uneori rea.

Poartă un scut de protecție în fața celor pe care nu îi cunoaște. O dată ce ajungi la inima acestei zodii, vei descoperi că bunătatea nu are limite.

FEMEIA VĂRSĂTOR: Această nativă este visătoare, este pregătită de greutățile vieții mereu. Bunătatea ei nu cunoaște limite, însă dacă o dezamăgești s-ar putea să o pierzi pentru totdeauna. Nativa Vărsător muncește din greu pentru a avea succes. Este una dintre femeile care ajunge departe foarte ușor. Dincolo de transpirație, are multă inspirație, ceea ce contează enorm în atingerea țelurilor.

FEMEIA SĂGETĂTOR: Femeia Săgetător, zodie de foc, are flacăra divină în orice întreprinde. Se știe că Săgetătorul este mai aplecat spre chestiuni legate de spiritualitate, de ezoterism.

Asta pentru că le înțelege la un alt nivel față de muritorii de rând. Femeia Săgetător este credincioasă și acționează tot timpul cu maximă atenție. Se spune că această femeie nu face rău nimănui nici măcar din greșeală.

teotrandafir.com


IUN 22, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...