[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Cum arată actorul Sylvester Stallone la 74 de ani
F0T0,,Femeia nebătută e ca și casa nemăturată’’, după acest principiu ...
Dan Ioniță a lansat un nou proiect “GHIDUL TAU IN LUMEA INSTAGRAMULUI”
Ce trebuie să-ți amintești în luna august, în funcție de zodia ta

Horoscop 16 august 2019

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 august 2019 Berbec

Berbecii au parte de adevărate surprize de la prieteni sau situaţii imprevizibile în planul relaţiilor cu persoane apropiate nativilor, dat fiind faptul că pe 15 august se produce faza de Lună Plină în Vărsător, cea care pune în balanţă noţiunea de prietenie şi nevoia de a se proteja pe sine în faţa unor secvenţe de viaţă vulnerabile. De asemenea, tot de vineri, 16 august, Berbecii vor simţi nevoia relaxării şi a odihnei. O zi fericită pe toate planurile.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 august 2019 Taur

Taurii au parte de noutăți importante în domeniul profesional, care le vor aduce satisfacții majore. Pe 13 august dimineaţa, Uranus a intrat în mişcare retrogradă, introducând, până pe 10 ianuarie 2020, destul de multe tulburări în plan personal: evenimente, sentimente, decizii, întâmplări destabilizatoare. Pe partea relațiilor, Taurii vor petrece clipe plăcute alături de prieteni, comunicare sufletească sau reabilitarea relaţiilor cu un apropiat, alterate în ultima vreme.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 august 2019 Gemeni

Gemenii vor avea parte de satisfacţii și succes în plan profesional. Vor avea parte și de apreciere publică, de o ipostază socio-profesională convenabilă sau chiar măgulitoare. De altfel, întreaga săptămână s-a aflat sub semnul unor evenimente care le-au permis nativilor să se instaleze autoritar în conştiinţa publică, să se bucure de iubire și repect. Peste toate, Gemenii își dezvoltă cariera profesională sau stabilesc relații noi cu șefii. Totuși, trebuie să fie atenți la discordia din sufletul unor colegi, mascată cu intenții bune.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 august 2019 Rac

Racii sunt puși la încercare prin ipostaze inedite de viață. Trăinicia, vigoarea şi onestitatea  relaţiilor de prietenie sunt puse sub lupă. Racii nutresc preocupări culturale, religioase, spirituale, filosofice, morale, înălţătoare care le vor îmbogăţi sufletul. Vor avea parte de discuții discuții interesante cu oameni erudiți din care reies filosofii noi de viață, percepții noi sau planuri de călătorii de tot felul. Mentalul lor este răscolit, de eceea ar fi bine să evite luarea deciziilor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 august 2019 Leu

Leii sunt puși la încercare, iar latura profesională are parte numai de suișuri și coborâșuri. Începând de vineri, 16 august, nativii au parte de momente agreabile, bucuria unor cadouri şi daruri, manifestări ale recunoştinţei sau ale admiraţiei sub forma unor atenţii de natură materială. Se conturează variante noi de câștig, dar atenție, tot ce ține de bani și bunuri poate fi înconjurat și de deziluzii, de aceea este necesară prudență maximă!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 august 2019 Fecioară

Nativii din zodia Fecioară vor avea parte de frecvente momente în care nativii se vor îndoi de convingerile sau de valoarea lor. De aceea, schimbările pe care le vizează în plan profesional sunt umbrite lipsa de încredere în propria persoană. de vineri, 16 august 2019, Fecioarele vor nutri iluzia că, procedând cu blândeţe sau diplomaţie ori uitând şi iertând un conflict partenerial, se va rezolva. Rămâne de văzut dacă mai merită să investească sentimente și timp în astfel de relații.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 august 2019 Balanță

Balanțele vor avea o perioadă tulbure şi complicată, cu evenimente imprevizibile. Sectorul moştenirilor şi al beneficiilor depind de voinţa, putinţa sau deciziile unor persoane. Din fericire, Balanțele vor avea parte de o ameliorare a stării de sănătate, tulburate, de unele disfuncţii organice. Relaţiilor de la locul de muncă devin relaxate. Urmează o perioadă propice în care să puteți pune bazele unui business profitabil.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 august 2019 Scorpion

Scorpionii au parte de o perioadă de acalmie și de împăcare sufletească, delectare cu preocupări artistice, culturale, religioase, educative, creative, interpretative. Foarte interesante sunt relațiile sentimentale. La orizont așteaptă o nouă iubire, un copil, hobby-uri și distracții rafinate, însă aparențele sunt foarte înșelătoare.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 august 2019 Săgetător

Săgetătorii au parte de tulburări sufleteşti, transformări ale relaţiilor afective şi nevoia de a schimba tactica în creşterea şi educarea copiilor. Săgetătorii vor avea parte și de iluzii cu privire la o posibilă înţelegere de vorbă bună cu cineva. Deși credeau că se vor împăca cu persoana iubită, adevărul va fi cu totul altul.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 august 2019 Capricorn

Capricornii au parte de schimbări în ce privește sectorul casei, al averii şi al relaţiilor de familie ori al aspectelor fundamentale care stau la baza construcţiei lor ca fiinţă, numeroase stări de spirit marcate de revoltă, refuz, contestare, respingere. Sunt posibile anumite rezolvări financiare, însă deocamdată rămân la stadiul de promisune. Știm că natovii stau prost cu răbdarea, dar este tot ce pot face pentru moment.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 august 2019 Vărsător

Nativii din zodia Vărsător trebuie să evite eforturile, discuțiile contradictorii și oamenii care te secătuiesc de energie! Din 16 august vin vești bune privitoare la câștigurile din munca proprie. Se concretizează așteptările, dar trebuie să evite cheltuielile și vorbele dulci ale unor colegi sau ale unor șefi care le promit bani, bunuri sau cadouri. Nu este ceea ce pare!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 august 2019 Pești

Peștii vor avea parte de stres şi de aşteptare înfrigurată a unor veşti sau evenimente care să le reconfigureze un sector de viaţă personală. Din 16 august, Luna îşi va începe tranzitul prin zodia Peştilor şi le va da acestor nativi posibilitatea să se simtă mai bine din punct de vedere organic, să doarmă, să se liniştească şi să se însenineze. Dragostea pulsează în inimile nativilor care au fost singuri în ultima perioadă!


AUG 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...