[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

Horoscop 5 iunie 2016

BERBEC
Puneti pe tapet in familie multe chestiuni materiale, in speranta ca scapati de datorii. Laudele rare si tarzii din partea rudelor nu va impresioneaza si actionati dupa propria vointa.
Sanatate – ●●
Bani –●
Dragoste –●●

TAUR
Minuni nu se vor intampla si vor fi trezite nemultumiri si reactii de nedorit din partea persoanei iubite. Starea de sanatate ramane schimbatoare (indispozitiile stomacale sunt suparatoare).
Sanatate – ●
Bani –●●●
Dragoste –●

GEMENI
Oboseala maxima ajunge la apogeu, asa ca lucrarile casnice se sfarsesc mai devreme. Cei mai multi fac alte imprumuturi de pe la rude, dar sunt si norocosi care au depozite in urma economiilor.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●

RAC
Toate aspectele sunt armonice, dar exista destule riscuri de a fi escrocati de amici si rude. Chiar daca pierderea nu va fi mare, intervine in cele mai nepotrivite si stresante momente.
Sanatate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

LEU
Micile gratificatiile sentimentale apar si dispar rapid. Cheltuielile personale sunt insa maxime. Raman in paguba mai ales daca nu se abtin si cheama in “ajutor” persoane din familie.
Sanatate – ●●
Bani –●
Dragoste –●●
Seara,

FECIOARA
Regula generala a acestei zile este sa nu apeleze la ajutorul nimanui si pentru nimic, oricat de complicat ar fi. De altfel, sunteti atat de energici incat nu aveti liniste si sunteti in continua miscare.
Sanatate – ●●●
Bani –●
Dragoste –●●

BALANTA
Vor cheltui mult pentru obiecte care nici macar nu le plac. Seara, declanseaza o adevarata campanie a finalizarii activitatilor casnice, cu gandul la o festivitate apropiata, apoi lasa totul balta.
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

SCORPION
Nici macar cei care pleaca in concediu nu sunt multumiti azi. Au permanent senzatia ca au fost inselati din punct de vedere financiar de prieteni. Nu scapa de drumurile “locale” scurte.
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

SAGETATOR
Pentru cei maturi, este posibil sa se treaca cu vederea datorii importante si aceasta situatie ii face fericiti. Toti sunt subventionati in maniere diferite, dar tinerii sunt cei mai avantajati.
Sanatate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

CAPRICORN
Indiferenta celorlalti si restrictiile le aduc suficiente momente neplacute pentru a renunta la glume si distractii. Li se impune sa faca o calatorie ravnita de multi altii, insa ar prefera altceva.
Sanatate – ●●
Bani –●
Dragoste –●●

VARSATOR
Ripostele amicilor le dau un sentiment de nesiguranta si ajung sa nu mai considere ca sunt gata la timp cu “proiectele” casnice. Starea de oboseala se accentueaza periculos spre seara.
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

PESTI
Rezistenta, tenacitatea si inspiratia ii ajuta sa depaseasca toate obstacolele si chiar pe unii sa obtina “succese” sentimentale cu atat mai pretioase, cu cat sunt obtinute cu foarte multa greutate.
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●●

 


IUN 5, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...