[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

Horoscop 6 noiembrie 2019. Pasiune, iubire cu sacrificii şi un destin frânt

Horoscop 6 noiembrie 2019 Berbec

Dragi Berbeci, este o perioadă benefică noilor relaţii sentimentale. Ieşiţi în oraş, distraţi-vă alături de prieteni şi deschdieţi-vă sufletul pentru a cunoaşte oameni noi. Vă veţi simţi liberi, fără alte constrângeri şi veţi scăpa şi de stresul acumulat în ultima vreme, mai ales la serviciu, în cariera profesională. astrologii anunţă veşti bune în acest sens.

Horoscop 6 noiembrie 2019 Taur

Nimeni nu poate dicta Taurului ce sau cum să simtă. Dacă în inima voastră este cineva, iar focul iubirii arde cu putere, atunci doar voi ştiţi ce este de făcut. Nu staţi pe gânduri, faceţi ceea ce vă spune sufletul, ceea ce simţiţi, ceea ce vă doriţi cu ardoare. S-ar putea ca la finalul zilei să primiţi o veste chiar îmbucurătoare în acest sens, de la persoana dragă.

Horoscop 6 noiembrie 2019 Gemeni

Nativii Gemeni îşi vor descoperi un nou talent în această zi. Indicat ar fi să îl fructificaţi, cine ştie, poate din mâinile voastre va ieşi ceva senzaţional maid evreme sau mai târziu.  Esenţial este să fiţi perseverenţi, să nu vă pierdeţi speranţa şi să încercaţi mai mult şi mai mult, până în momentul în care vă veţi vedea visul împlinit.

Horoscop 6 noiembrie 2019 Rac

Nativii din Rac vor avea parte, astăzi, de o zi extrem de agitată. Vă veţi provoca singuri stres din cauză că veţi încerca să rezolvaţi cât mai multe lucruri. Este cazul să vă organizaţi şi să încercaţi să le rezolvaţi pe rând. Doar aşa veţi putea trece peste această zi. Încercaţi să nu dezamăgiţi oamenii din jurul vostru sau dacă o faceţi încercaţi să limitaţi daunele. În ultimele zile v-aţi odihnit suficient, astfel că energia nu vă va lipsi.

Horoscop 6 noiembrie 2019 Leu

Un conflict mai vechi, pe care îl aveţi cu o persoană foarte dragă vouă, îşi va găsi astăzi rezolvarea. Este cazul să faceţi un compromis şi să mai lăsaţi de la voi. Doar aşa veţi reuşi să îngropaţi securea războiului şi să vă reluaţi ritmul normal al vieţii. Este foarte important să reluaţi relaţia, având în vedere că amândoi aveţi nevoie unul de celălalt. Dacă acest lucru se va întâmpla, vă puteţi aştepta la o surpriză uriaşă.

Horoscop 6 noiembrie 2019 Fecioară

Nativii din Fecioară vor fi, astăzi, în mijlocul unor situaţii destul de neplăcute şi pline de… dramă. Încercaţi pe cât posibil să evitaţi orice discuţie în contradictoriu cu oamenii din jurul vostru. Fiţi voi cei care renunţă primii pentru a demonstra că sunteţi mult mai maturi decât aşa-zişii rivali. De asemenea, încercaţi, pe cât posibil, să coborâţi nivelul de aroganţă pe care îl veţi afişa.

Horoscop 6 noiembrie 2019 Balanţă

Ai traversat o perioadă “sălbatică” şi azi e momentul să te reconectezi cu prietenii care îţi sunt la fel de dragi precum familia. E posibil ca ei să fi simţit că i-ai uitat, din cauza ultimelor tale preocupări “sălbatice”. Aşa că nu strică să îţi consacri ziua pentru a le arăta recunoştinţă pentru prietenia lor. Mâine poţi să te întorci cu picioarele pe pământ.

Horoscop 6 noiembrie 2019 Scorpion

Chiar dacă din afară se vede că eşti un secretos, părinţii tăi ştiu mai bine. Eşti un copil devotat şi mereu acolo când ei te sună. Familia ta ştie cât de mult o apreciezi, chiar dacă nu ai arătat asta întodeauna. Nu o lua personal, doar că tu eşti o persoană greu de citit. Mereu îţi ascunzi emoţiile şi le păzeşti straşnic. Dar azi ve fi mişcat când vei vedea cât de iubit eşti.

Horoscop 6 noiembrie 2019 Săgetător

Să ţi se comunice lucruri personale nu e cel mai la îndemână lucru pe care îl faci de obicei, dar nu eşti nici cel mai rău în astfel de situaţii. Ştii să asculţi, doar că ţi se pare o muncă grea şi deseori plictisitoare. Dar e posibil ca cineva să aibă nevoie de asta, astăzi. Aşa că înainte de a-ţi lua tălpăşiţa asigură-te că cel care vorbeşte cu tine chiar are nevoie de ajutorul tău.

Horoscop 6 noiembrie 2019 Capricorn

Capricornii sunt văzuţi, astăzi, de ceilalţi, ca nişte persoane reci, fără sentimente. Doar pentru că treci direct la subiect, fără menajamente, nu înseamnă că nu ai suflet. Iar cei care te cunosc mai bine, ştiu asta. Aşa că nu încerca să provoci vreo dramă ca să poți trece ziua cu bine. Seara, o discuţie cu familia va rezolva o problemă importantă. Analizaţi proiectele pe care le aveţi deja în minte şi decideți ce anume doriţi să faceţi cu adevărat.

Horoscop 6 noiembrie 2019 Vărsător

Miercuri, Vărsătorii nu-şi mai pot reprima sentimentele. Totul devine clar în mintea ta şi cel mai bun lucru este să-ţi descarci sufletul. În plus, vei fi “lovit” de o idee genială legată de profesie. Aşa că apare un nou obiectiv, iar realizarea lui devine prioritatea principală. Din fericire, viaţa personală este stabilă, deci nimic nu te va opri din drumul spre succes.

Horoscop 6 noiembrie 2019 Peşti

Peştii se simt nostalgici. Simţi nevoia să pui mâna pe telefon şi să-ţi suni persoanele dragi cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. De asemenea, astăzi este o zi ideală pentru tine să te gândeşti cum să-ţi rotunjeşti veniturile, iar primul gând este să transformi în afacere un hobby sau un telent extraordinar pe care îl ai. Seara, un prieten are nevoie de tine şi îţi va cere sfatul într-o problemă personală.


NOI 6, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...