FRESH
FOTO Este de nerecunoscut! Cleopatra Stratan și-a schimbat radical ...
(video) Imagini dramatice din Indonezia. 42 de oameni au murit în ...
(video) „Discoteca se amână”, ep.2: Club de noapte, luat cu asalt ...
Imagini uluitoare cu Antonia, în sala de fitness! Vedeta are o siluetă ...

Iată de ce EUROPENII vor o RELAȚIE cu o MOLDOVEANCĂ!

Mai mulți bărbați europeni au ajuns la anumite puncte comune atunci când vine vorba de relația cu o moldoveancă, notează europeanladies.com. Iată care ar fi cele 5 motive pentru care merită să iubești o femeie din Republica Moldova și pentru care o poți considera femeia visurilor tale:

1. Moldovencele sunt cunoscute drept cele mai devotate femei. Ele dacă se decid al o relație serioasă, atunci nimic nu le poate influența pasul. Odată ce știe ce își dorește, ea îl va face fericit pe bărbatul ei.

2. Dacă îți dorești o familie adevărată, atunci o moldoveancă e perfectă. Ea respect tradițiile, valorile și prețuiește familia mai mult decât toate.Femeile din Moldova iubesc cu adevărat să fie mame și soții și nimic nu le poate opri în acest sens, nici chiar cariera.

3. Moldovencele sunt frumoase. Chiar dacă nu au bani pentru haine și bijuterii scumpe, ele știu să-și pună în valoare avantajele. Mai mereu sunt stilate și îmbrăcate de parcă ar merge chiar acum pe podium. Le place să arate bine și să se impună prin imagine. De ce să nu ai o femeie frumoasă alături?

4. Dacă vrei să ieși la o întâlnire cu o femeie cu care să discuți lucruri serioase, atunci o moldoveancă e tocmai potrivită. Fetele din Moldova cunosc mai multe limbi străine și sunt interesate mereu să învețe ceva nou: din țară, din lume, afaceri, politică, etc. Totodată, însă ele pot discuta foarte ușor și despre subiecte sensibile și mai și depun emoții.

5. Moldovencele își respectă bărbatul. Ele consideră că bărbatul trebuie să fie stăpânul casei și merită respect. Dacă ești de părerea că într-o relație ambii trebuie să se respecte și să facă tot posibilul pentru a menține flacăra iubirii aprinsă, atunci alege o moldoveancă!

SHOK.md

foto: facebook.com/XeniaDeli


MAR 11, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...