FRESH
Romanul unei scriitoare din Moldova, despre mamele plecate în străinătate, ...
Sexi, talentată și femeie de afaceri de top! JESSICA ALBA, surprinsă ...
(FOTO) O nouă extravaganță marca Zlatan Ibrahimovic! Cu ce mașină ...
(VIDEO) Când tatăl socru te învață să conduci un KAMAZ. „Parcă ești ...

Lucruri pe care ar trebui să le faci pentru a-ţi îmbunătăţii viaţa sexuală

Multe persoane implicate în relații de lungă durată pierd pe drum dorinţa, astfel că activitatea lor din dormitor are mult de suferit. Nu e nevoie să-ți schimbi radical stilul de viață pentru a-ți îmbunătății viaţa sexuală, ci trebuie să faci în mod regulat anumite lucruri, scrie click.ro.

Practică zilnic tot felul de activităţi fizice

Sportul creşte gradul de oxigenare al celulelor, îmbunătăţeşte circulaţia şi debitul sângelui, scade tensiunea arterială şi stresul, ameliorează dispoziţia şi, nu în ultimul rând, “arde” surplusul de grăsime, menţinând organismul într-o formă optimă. Exerciţiul fizic regulat favorizează producţia de endorfine la nivel cerebral, elemente chimice care induc buna-dispoziţie!

Încearcă pe cât posibil să reduci aportul de grăsimi saturate

Răspunsul sexual poate fi afectat şi de reziduurile de pesticide din mâncare, deci mănâncă cât mai organic cu putinţă. Este o cerinţă de bază ca sângele să poată ajunge în zona genitală prin toate acele mici vase de sânge, atât la femei cât şi la bărbaţi. Totuşi, o dietă bogată în grăsimi saturate duce peste ani la depozitarea unui strat de lipide şi colesterol în vasele de sânge. În afară de alţi factori, acest lucru face ca ţesutul erectile să nu mai poată menţine erecţia.

De fapt, problemele circulatorii sau vasculare reprezintă cea mai comună cauză fizică a disfuncţiei erectile. Fluxul sângelui în penis este afectat, ceea ce duce la o scădere în acea zonă a tensiunii arteriale a sângelui.


FEB 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...