FRESH
Primele declarații ale Dianei Senteș după ce a adus pe lume o fetiță. ...
SO HOT! Daniela Ciocanu, ședință foto incendiară! Jurnalista apare ...
Viața personală dezastruoasă a lui Diego Maradona. Acuzații de viol ...
Ce fel de bărbat te atrage, în funcție de zodia ta

Măștile fashion nu te protejează de Covid! Iată ce spun specialiștii

Deși în această perioadă multe dintre persoane aleg să poarte măști fashion pe care să le asorteze cu ținuta, specialiștii spun că aceasta nu protejează împotriva coronavirusului! Iată care sunt singurele avantaje, imformează SHOK.md, cu referire la spynews

Masca de protecție a devenit un accesoriu fără de care nu putem să mai ieșim din case de mai bine de câteva luni. Pentru că vor să de diferențieze de alții, dar mai ales să le asorteze cu ținuta pe care o poartă, multe dintre persoane aleg să își ia acest accesoriu într-un mod fashion, diferit față de cel pe care îl întâlnim în farmacii!

Deși mulți cred că ajută în același fel ca restul măștilor, iată că specialiștii anunță că aceste măști fashion nu sunt deloc bune pentru a avea grijă să nu ne infectăm cu coronavirus sau să infectăm noi alte persoane.

Aceste măști nu oferă protecție împotriva bacteriilor, mai ales că nu sunt sterile și nu sunt dispozitive medicale.

Singurele avantaje ale acestora sunt reprezentate de faptul că sunt lavabile, ajustabile și se pot reutiliza, oferind astfel protecție împotriva polenului, stropirii cu picături mari de salivă sau inhalării prafului!


OCT 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII