FRESH
Joe Biden s-a accidentat! Care este starea de sănătate a președintelui ...
FEMEILE ȘI SEXUL! Gabriella Nastas: „când vă daţi seama că aţi făcut ...
O boală mai devastatoare decât Covid-19 continuă să ucidă sute de ...
Inna face DEZVĂLUIRI! Artista a recunoscut ce a atras-o la Deliric! ...

(foto)Mesaj pentru cei de la Barcelona la revenirea în Spania: ”Să vă fie rușine pentru cei 121 de ani de istorie ai clubului!”

FC Barcelona – Bayern Munchen 2-8   Rezultatul apocaliptic de la Lisabona a lăsat mută o lume întreagă. Dincolo de evoluția absolut superbă a bavarezilor, fanii catalanilor nu pot trece peste o astfel de umilință.

La revenirea delegației blaugrana la Barcelona, fanii nu au putut fi prezenți, din cauza pandemiei, însă, au plasat un banner sugestiv prin care și-au exprimat starea reală după un astfel de eșec.

”Celor din conducere, dar și jucătorilor, să vă fie rușine pentru istoria de 121 de ani ai acestui club”, au scris ultrașii pe o bucată mare de pânză albă.

Gerard Pique este dispus să se retragă de la Barcelona, după acest eșec umilitor

Pique nu vrea să rămână la Barcelona dacă la club se vor pune bazele unui nou proiect: „Clubul are nevoie de schimbări. Nu vorbesc aici de antrenori sau jucători, dar clubul are nevoie de schimbări.

Trebuie să vină sânge proaspăt. Dacă e nevoie, sunt primul care pleacă. Schimbări trebuie să existe peste tot”, a spus Pique, după eșecul cu Bayern Munchen.

FC Barcelona – Bayern Munchen 2-8! Este cel mai dur eșec din istoria catalanilor în competițiile europene.

Barcelona nu mai încasase niciodată 5 goluri sau mai multe în Liga Campionilor.

Cel mai dur eșec din istoria catalanilor în competițiile europene avea loc în 1962, la un meci din Cupa Orașelor Târguri, contra celor de la Valencia, scor 2-6, potrivit Opta.

Sursa: www.digisport.ro


AUG 15, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...