[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

„Miss ASEM – Viitoarea Femeie de Afaceri”! Iată ce PREMIU va obține marea câștigătoare!

Academia de Studii Economice a Moldovei, sub egida rectorului şi Senatul Studenţesc al ASEM organizează cea de-a XV- a ediţie concursului de frumuseţe şi inteligenţă „Miss ASEM – Viitoarea Femeie de Afaceri”, tinerele aspirante la titlul de „cea mai frumoasă domnişoară care va reprezinta ASEM-ul în anul 2017”.

Concursul din acest an cuprinde următoarele probe:

Prezentarea personală într-un  mod artistic;

Prezentarea sponsorului de către participante;

Prezentarea soluției pentru o problemă de business;

Prezentarea în rochii de seară/mireasă.

Participantele la MISS ASEM – Viitoarea femeie de afaceri 2017, ediţia a XV-a, vor fi pregătite pentru defilarea în anul acesta de echipa TeoDance Studio. Când dansul ne unește, nimic nu ne mai oprește.

Finala proiectului va avea loc la sfârşitul lunii martie-începutului lunii aprilie la unul din cele mai selecte localuri din Chişinău.

Premiul mare oferit câştigătoarei este o foaia turistică pentru două persoane în Grecia care include: cazare 7 nopți/8 zile; transport tur-retur; asigurare medicală și 3 excursii gratuite la: Thessaloniki, Mănăstirile Meteora, Muntele Olimp.

De menționat că, înscrierile pentru Preselecţia Miss ASEM 2017 se realizează prin completarea formularul de aplicare https://goo.gl/forms/qPGhOpfWksf6JzPm1, până în data de 11 februarie 2017.

Precizăm că, scopul concursului este de a promova frumosul în mediul de afaceri și de a susține spiritul antreprenorial în rândul studentelor ASEM. Alături de evenimentele tradiționale unui concurs de frumusețe, Miss ASEM – Viitoarea Femeie de Afaceri, include activități, evenimente orientate către dezvoltarea brand-ului personal al viitoarelor femei de afaceri.

miss

SHOK.md


FEB 1, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...