FRESH
Romanul unei scriitoare din Moldova, despre mamele plecate în străinătate, ...
Sexi, talentată și femeie de afaceri de top! JESSICA ALBA, surprinsă ...
(FOTO) O nouă extravaganță marca Zlatan Ibrahimovic! Cu ce mașină ...
(VIDEO) Când tatăl socru te învață să conduci un KAMAZ. „Parcă ești ...

„O zi cu polițistele de frontieră” - angajatele Poliției de Frontieră își VOR TESTA capacitățile profesionale în diverse situații!

Poliția de Frontieră, vineri, 1 noiembrie 2019, în regiunea mun. Ungheni,va desfășura un exercițiu tactic demonstrativ „O zi cu polițistele de frontieră”, informează SHOK.md.

Potrivit unui anunț, aceasta este o activitate ce se înscrie în cadrul proiectului „Femeia – forța motrice a schimbării Poliției de Frontieră”, lansat la începutul lunii septembrie curent, cu scopul de a scoate în evidență aportul femeii polițiste de frontieră în asigurarea securității frontierei de stat, prin implicare în acțiuni la nivel strategic, operațional și tactic.

Exercițiul prevede prezentări ale angajatelor PF din diferite direcții de activitate, cât și testarea capacităților profesionale ale acestora în diverse situații: controlul persoanelor și mijloacelor de transport, tactici de intervenții în forță, reținerea infractorului de instrucție, lucrul cu câinele de serviciu, ședințe de trageri, intervenții în caz de accidentări etc.

La fel, vor fi organizate „discuții fără frontiere” între participanți și conducerea Poliției de Frontieră, inclusiv o întâlnire cu câteva femei, pensionate în cadrul instituției de frontieră.

Evenimentul îl va încheia pe o notă muzicală, interpretul imnului Poliției de Frontieră, Ion Rață.

SHOK.md

 


OCT 29, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...