FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

Orgasmul multiplu la bărbați. Cum să îi oferi mai multă plăcere iubitului

Toată lumea știe că femeile pot avea orgasm de mai multe ori în timpul unei partide de sex. Există însă preconcepția că același lucru nu se poate întâmpla și în cazul bărbaților, ceea ce nu este neapărat adevărat.

Orgasmele multiple se petrec în succesiune, fără pierderea stării de excitare între două sau mai multe climaxuri. dacă reiau imediat stimularea sexuală, femeile pot avea orgasm după orgasm. Plăcerea revine în forţă, iar următorul orgasm este mai uşor de atins şi mai intens.

În cazul reprezentanților sexului opus, lucrurile stau puțin altfel. Bărbații cred că momentul orgasmului și ejacularea merg mână în mână. Pentru ai, a fi multi-orgasmic înseamnă să îți revii repede după ce ai ejaculat și să iei totul de la capăt. În realitate, bărbaţii nu trebuie să-şi piardă deloc erecţia între două sau mai multe orgasme.

Momentul orgasmului și ejacularea sunt două lucruri diferite, ce nu trebuie confundate. Dacă un bărbat învață să se oprească din a ejacula imediat după orgasm, va rămâne erect și va putea continua partida de sex până la un nou climax. În general, orgasmul se produce cu puțin timp înainte de primul val de ejaculare, iar plăcerea se diminuează treptat.

Cum să ai orgasm multiplu
Secretul pentru a avea orgasme multiple constă în încordarea mușchilor PC, cei pe care bărbații îi folosesc când urinează și vor să oprească jetul. Dacă reușesc să îi încordeze suficient, ejacularea va fi împiedicată și vor rămâne erecți.

Orgasmul se produce cu puțin timp înainte de ejaculare, așa că dacă reușesc să oprească ejacularea, nu înseamnă că nu se vor bucura și de plăcerea orgasmului. Dacă îl stimulezi încep în momentele dinaintea orgasmului, iubitul tău va învăța se se abțină de la ejacularea de după orgasm. Secretul stă în sesizarea diferenței dintre cele două momente.

www.huff.ro


FEB 22, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII