FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

Performanță INCREDIBILĂ la doar 12 ani! Iuliana Beregoi va susține un CONCERT LIVE la București…cu multe SURPRIZE!

Mulți artiști din Moldova, deși cântă de ani de zile, nu au reușit performanța înregistrată de interpreta Iuliana Beregoi, la doar 12 ani. În primăvara anului 2017 ea va susține un concert live la București – cel mai mare concert al ei în România.

Potrivit unui comunicat de presă, Iuliana Beregoi, senzația noii generații, va susține cel mai mare concert al ei din România pe data de 2 aprilie, ora 15.00, la Cinema Pro în București.

Cântăreața-vloggerița și-a câștigat fanii cu sinceritatea, carisma și talentul ei, adunând 200 000 de abonați la canalul propriu de Youtube și 10 milioane de vizualizări la videoclipul primului single  ”Vina mea” în doar 2 luni de la lansare.

Iuliana, alături de Mixton Music și SIS N BRO, organizatorii concertului, invită pe toți doritorii să ia parte la un show spectaculos, plin de momente interactive savuroase, dans și invitați surpriză.

Concertul va fi urmat de un Meet & Greet unde fanii vor avea ocazia să ia autograf, să pună întrebări și să se fotografieze cu Iuliana.

„Vina Mea Live Concert” va fi momentul perfect pentru fani de a se simți aproape de Iuliana, de a cânta împreună cu ea și de a asculta înaintea tuturor noul single, al doilea după „Vina mea”, pe care Iuliana îl va cânta atunci pentru prima oară.

Tot atunci, fanii vor avea șansa de a afla de la Iuliana câteva secrete foarte interesante din viața ei pe care nu le-a spus nici într-un vlog. Cu această ocazie, Iuliana va lansa și o provocare pentru toți spectatorii.

Pe scena vor veni invitați surpriză care vor avea momente inedite alături de Iuliana.

Biletele costă între 50 și 150 lei românești.

SHOK.md


FEB 22, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII