FRESH
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...
„Insula”! The Motans în colaborare cu EMAA au lansat o nouă melodie! ...

Povestea de succes a fotbalistului care s-a născut sărac, iar acum trăiește în lux! Cum a ajuns Sadio Mane să câștige 100.000 de euro lunar

Mulți artișiti și sportivi și-au început cariera de jos, de undeva din satele natale, și au reușit să ajungă pe culmile gloriei datorită talentului. Este și cazul lui Sadio Mane, unul dintre revelațiile fotbalului din ultimii ani, scrie SHOK.md cu referire la spynews.ro

Sadio Mane s-a născut într-un sat sărac din Senegal, unde visul de a deveni fotbalist era privit cu scepticism. Încă de mic, sportivul a știut ce vrea să devină când se va face mare, chiar dacă părinții lui nu l-au încurajat.

Mânat de dorința de a face performanță, Sadio juca fotbal în picioarele goale, pentru că nu avea nici măcar cu ce se încălța. Când părinții lui au aflat de visele mărețe ale fiului lor, i-au interzis acestuia să mai joace.

Anii au trecut iar Sadio a evoluat pe plan sportiv, astfel că părinții au decis să îl spijine și să îl încurajeze, fiind conștiență că altfel talentul lui s-ar irosi în sărăcie. Mai mult, tot satul natal a contribuit la ascensiunea fotbalistului. Culturile au fost vândute de către săteni, iar Sadio Mane a ajuns să joace la echipa națională din Senegal.

Ajuns în sfârșit pe terenul la care visa, Sadio s-a lovit de ironiile și răutățile colegilor săi. Aceștia pe de o aprte se simțeau amenințați de talentul sportivului, iar pe de alta, rândeau de el pentru că avea ghetele rupte și jupuite, iar echipamentul său era mult mai ieftin decât al lor.

Chiar și așa, Sadio nu a renunțat. A fost remarcat și de alte echipe, ajungând în Franța, iar mai apoi la echipa care l-a consacrat, Liverpool, care l-a cumpărat cu nu mai puțin de 34.000 de euro.

Ce face starul de la Liverpool cu banii averea câștigată

În prezent, fotbalistul câștigă aproximativ 100.000 de euro pe an, bani în care nu se scaldă, ba chiar face fapte de caritate pentru cei mai puțin norocoși ca el. A construit case pentru cei sinistrați, a construit chiar și un stadion. Și pentru a-și arăta recunoștința celor care l-au ajutat să își împlinească visul, Sadio contribuie cu bani chiar în satul natal, dând bani, mâncare și toate cele necesare locuitorilor.

Iar pe lângă faptul că Sadio Mane este un tânăr foarte credincios, acesta nici nu uită de unde a plecat. De fiecare dată după ce se roagă la moschee, fotbalistul mai rămâne să îi ajute pe îngrijitori la treburi, uneroi curățând chiar și toaletele, activitate de la care s-ar da înapoi majoritatea sportivilor de azi.


OCT 16, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII