FRESH
FOTO Nici frigul de afară nu o oprește. Loredana Groza a ieșit dezbrăcată ...
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...

Robert de Niro a avut șocul vieții sale după ce a aflat că fetița pe care a îngrijit-o timp de 10 ani nu era, de fapt, copilul lui.

Robert de Niro a aflat după 10 ani că fetița de care avea grijă nu era a lui! Actorul a plătit sume colosale pentru creșterea ei, informează SHOK.md, cu referire laspynews.

Robert de Niro a fost un adevărat cuceritor în perioada tinereții sale, iar una dintre cele mai utilizate metode de a atrage femeile a fost cea în care invita domnișoarele în mașina lui și nu le lăsa să plece până nu le convingea să-i dea numărul de telefon. Cu toate că nu sună foarte romantic, actorul susține că a mers de fiecare dată.

Ei bine, iubirile și aventurile sale de-o viață s-au materializat în 6 copii superbi, de care se ocupă așa cum poate mai bine. Cu toate acestea, actorul a fost păcălit de una dintre fostele iubite că este tatăl copilului ei și a plătit sume colosale pentru creșterea micuței. După 10 ani, s-a dovedit că micuța nu avea legături de sânge cu artistul.

Robert de Niro și cântăreața Helena Springs s-au cunoscut când ea avea doar 22 de ani. De Niro a cucerit-o prin aceeași metodă obișnuită, iar după o noapte împreună și-au continuat relația amoroasă. În același timp ambii se vedeau și cu alte persoane.

Robert de Niro a plătit 50.000 de dolari pentru creșterea fetiței

Ulterior, frumoasa Helen a rămas însărcinată, iar în ciuda insistențelor actorului să nu păstreze copilul, cântăreața a născut pe 1 iulie 1982 o fetiță pe nume Nina. Cu toate că a fost împotriva sarcinii, Robert de Niro i-a plătit Helenei suma de 50.000 de dolari drept „cadou” pentru copil.

Anii au trecut, iar la 10 ani de la nașterea fetiței, Helena a cerut în instanță pensie alimentară presupusului tată. Robert nu şi-a văzut copila timp de trei ani când primise o scrisoare de la un avocat, în 1992. Helen era căsătorită cu un alt bărbat la acea vreme, dar a considerat că de Niro trebuie să își ducă datoria de tată până la capăt.

Judecătorul i-a cerut actorului să facă un test de paternitate, Robert fiind imediat de acord. În urma rezultatelor s-a constatat că Nina nu era copilul artistului de la Hollywood. Helena Springs nu a ținut cont de rezultatele testului și a continuat să îi ceară pensie alimentară lui de Niro pe motiv că au fost cândva parteneri de viaţă şi credeau amândoi că au început împreună fetiţa. Bineînțeles, Robert de Niro a refuzat cererea.


NOI 23, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII