FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

SHOK.md - cel mai shokant portal de știri din Moldova, împlinește 3 ani!

Exact acum 3 ani, pe piața media din Moldova, apărea, sfios, un nou produs, unul absolut inedit, așa cum nu mai era până atunci. Și nu știam cum vom fi primiți de public, având în vedere conceptul deosebit.

SHOK.md s-a lansat cu sloganul „primul portal de cancan din Moldova” și asta pentru că e primul portal de cancan care s-a lansat în Moldova și, apoi, acum putem afirma, cu tărie, că e primul și la diversitatea de informații, de personalități prezentate, la materiale interesante, dar și la numărul de accesări. Da, nu vom fi modești astăzi 🙂

SHOK.md s-a lansat din dorința de a veni cu un suflu nou și de a deveni un produs care nu vine cu noutăți „altfel” decât cele standard sporadic, ci aduce informații shokante în fiecare zi – cu zeci de articole pe zi.

Ne mândrim că ne-am lansat primii și continuăm să fim primii și unicii, pentru că noi reușim să informăm despre toate evenimentele importante și personalitățile interesante din muzică, modelling, jurnalism, politică, afaceri, despre oameni talentați și creativi, dar și despre idei inedite.

Ne mândrim cu faptul că în acești trei ani am susținut și ajutat zeci sau poate chiar sute de talente, care au găsit în SHOK.md o platformă de lansare și au avut încredere în noi.

Nu o dată, ci de nenumărate ori am publicat articole cu informații ce au lansat alte subiecte și au făcut furori printre cititori și chiar au ajuns la cei care susțin că nu ne citesc, deși o fac (pe ascuns).

Au fost trei ani în care nu o singură dată ni s-a spus „mare știre”, „nu mai puteam trăi fără asta”…cert e că, cei care afirmă asta citesc oricum (noi știm) și cât nu ar nega anumite fapte, acestea demonstrează contrariul. Noi avem cifre 😉

Da, noi avem cifre, care demonstrează că numărul cititorilor noștri e unul impunător și în continuă creștere, iar asta ne motivează să facem mai mult și pentru că asta demonstrează chiar și faptul că ne citesc și cei care strigă sus și tare că nu o fac. Să nu ne mai ascundem. A citi tabloide nu e rușinos. Deloc. Niciodată.

Au fost voci care au spus că un asemenea portal nu ar trebui să existe și că ăsta nu e jurnalism. Serios?! Cele mai citite publicații din lume sunt tabloide. Cele mai citite publicații din SUA, Germania și Japonia sunt tabloide.

Tabloid/presă galbenă/presă de bulevard/presă de cancan – spuneți-i cum doriți, dar în toată lumea și în statele cele mai dezvoltate, cu nivel înalt de viață, oamenii citesc. Oamenii citesc despre toate și despre toți, pentru a putea compara și a face alegerea corectă, sau pentru a nu face ca protagoniștii din articolele publicate.

Titlurile shokante. Chiar?! Probabil că nu ați văzut titlurile din România :D, care, de altfel, nu se referă doar la presa de tabloid. Și dacă portalurile de știri generaliste își permit asemenea titluri, noi, presa de cancan de ce nu ne-am permite? Asta e presa de cancan, asta e shokant. Lumea asta vrea să vadă, iar cine nu vrea nu urmărește. Trăim în perioada când putem apăsa click pentru a închide sau a deschide o pagină. E foarte simplu și nu obligă pe nimeni la nimic. Noi mizăm în continuare pe un public prietenos, interesat și deschis.

De ce SHOK.md? Pentru că a fost o alegere între „șoc” și „shock” și s-a mers pe varianta mai simplă, dar – memorabilă. Cine nu a auzit de SHOK? Noi nu am întâlnit așa oameni…

Totuși, amintim că, noi nu ne-am propus să scriem și să promovăm șocurile negative, noi ne-am propus să scriem doar despre „shok-uri” pozitive, frumoase, deosebite. Și credem că ne reușește. Or, asta ne dați de înțeles voi cei care sunteți de cealaltă parte a monitorului – publicul nostru numeros și activ. Vă mulțumim!

Echipa SHOK.md e una mică, însă plină de inspirație, înconjurată de surse receptive și interesante, dar și de un public shokant, care ne motivează să muncim și mai mult și mai mult. Și așa vom continua!

SHOK.md – primul portal de cancan din Moldova, împlinește azi 3 ani!


MAR 1, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...