FRESH
(Foto) Și-au pus pe JAR toți fanii! Tatiana Maxian din nou cu FOTOGRAFII ...
Cât de FRUMOASĂ E! Anna Sedokova, din nou mireasă! Interpreta s-a ...
Orice bărbat ar fi invidios pe soțul ei! Tany Vander FIERBINTE în ...
Radu și Ana Sîrbu, la 19 ANI DE CÂND AU SPUS „DA”!: Vezi ce mesaje ...

Soția directorului general al ANSA s-a stins din viață, în floarea vârstei. „Nu îmi venea să cred. Am zis că e o greșeală”

Victoria Cotici a decedat

Soția directorul general al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, Vladislav Cotici, s-a stins din viață. Pentru mulți dintre cei care o cunoșteau, vestea tristă a fost una mult prea neașteptată, Victoria Cotici fiind în floarea vârstei, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Cu cele mai profunde regrete suntem alături de Vladislav Cotici, în legătură cu trecerea în neființă a Victoriei Cotici – soție și o mamă iubitoare. Colectivul ANSA a primit vestea trecerii premature în lumea celor drepți cu o mare tristețe și îndurerare. Împărtășim durerea imensă a familiei îndoliate și aducem sincere condoleanțe apropiaților, prietenilor și celor care au iubit-o, cunoscut-o și apreciat-o!”, se menționează într-un comunicat din partea colectivului Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor.

Cei care au cunoscut-o au doar cuvinte calde despre Victoria Cotici:

„Ce trist și neașteptat. Condoleanțe familiei. Am cunoscut-o și am lucrat cu Victoria. O fată caldă, luminoasă, harnică și mereu binevoitoare.. Lumină veșnică…”.

„Când am aflat nu îmi venea să cred. Am zis că e o greșeală. Prea repede a plecat. Sincere condoleanțe familiei. Zbor lin și odihnește în pace, Victoria! Familiei multă putere.”

„Mare Iubitoare de viață ai fost, Victoria 😞 îmi pare rău de asemenea soartă… Condoleanțe …”

„Condoleanțe familiei… Prea devreme😢 un om extraordinar, cu un suflet mare, plin de viață…😢”

„Păcat…deșteaptă, tânără, frumoasă, plină de viață…condoleanțe”.


AUG 4, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII