FRESH
SCHIMBARE DE LOOK! Natan așa cum nu l-ai mai văzut!: „Acum mă uit ...
Andrei Năstase și soția sa, Angela de 21 de ani ÎMPREUNĂ!: „Sunt un ...
Edward Sanda, susținut la lansarea primului album de părinți și de ...
Calitatea somnului contează! Vezi ce trebuie să faci pentru un somn ...

Studiu – Bărbații leneși sunt mai buni la pat

O întrebare pe care trebuie să o ai în vedere când îți dai întâlnire cu un bărbat este “Ce alegi între un film pe canapea și o alergare în parc?”.

Un nou studiu a găsit o legătură dintre libidoul bărbaților și activitatea sportivă, dar nu este la ce vă gândiți.

Se pare că bărbații mai leneși, cei care ar alege filmul pe canapea și nu activitatea sportivă vor impresiona femeile în pat.

Înainte testosteronul a fost o unitate de măsură când a venit vorba de doința sexuală, iar acest studiu a vrut să cerceteze dincolo de această ipoteză.

Cercetătorii de la Universitatea Carolina de Nord au invitat 1000 de bărbați să răspundă la întrebări legate de obiceiurile sexuale și activitățile fizice.

Bărbații care fac exerciții fizice ușoare sau moderate au raportat că au o dorință sexuală peste medie sau ridicată. Bărbații care preferă activitățile fizice intense și prelungite au indicat o dorință sexuală mai mică sau normală.

Concluzia principală a studiului a fost că antrenamentele intense și de durată pot duce la scăderea libidoului unui bărbat. Medicii sunt sfătuiți să ia în considerarea acest aspect atunci când tratează bărbați cu disfuncții sexuale sau bărbați infertili.

www.unica.ro


FEB 27, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII