[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Cum arată actorul Sylvester Stallone la 74 de ani
F0T0,,Femeia nebătută e ca și casa nemăturată’’, după acest principiu ...
Dan Ioniță a lansat un nou proiect “GHIDUL TAU IN LUMEA INSTAGRAMULUI”
Ce trebuie să-ți amintești în luna august, în funcție de zodia ta

Studiu: Cuplurile care fac sex AȘA se despart repede

Cuplurile din ziua de azi nu mai rezistă la fel cum rezistau pe vremuri. Mentalitățile s-au schimbat, iar globalizarea a adus cu sine și o scădere a calității relațiilor.

Tinerii care fac sex așa se despart repede

Majoritatea tinerilor au început să experimenteze sexul de tip fast-food, care nu presupune implicare emoțională.

Sexologul Gabriela Marin susține că există o adevărată criză sexuală în societatea actuală. Tinerii care fac sex pe repede înainte, fără să simtă ceva unul pentru celălalt, se despart cel mai repede.

„Din nefericire, din cauza unui cumul de factori, care include timp liber mai puţin, viaţă mai stresantă, alimentaţie neechilibrată etc., am ajuns să ne folosim doar 10% din capacitatea noastră sexuală. Este ca și cum am avea o casă foarte frumoasă, cu nenumărate camere și o grădină fascinantă, iar noi ne limităm să locuim doar la subsol.

Sunt foarte multe etaje şi camere confortabile în această casă, dar noi nici nu știm că ele există măcar. Am învățat foarte bine să locuim la subsol, întrezărim doar puțin din grădina și florile parfumate care ne înconjoară și credem că asta este tot.

Ne lipseşte implicarea emoţională în relaţie, ne lipseşte viaţa trăită mai lent, ne lipsesc momentele acelea speciale în cadrul cărora lăsăm toate grijile deoparte şi ne relaxăm împreună cu persoana iubită”, explică sexologul Gabriela Marin, conform ziarul Ring.


SEP 4, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...