[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

Televiziunea I-A MARCAT VIAȚA! Margareta Răducanu: „Emoții zilnice, realizare personală și multă muncă”

Prezentatoarea și producătoarea TV, Margareta Răducanu, astăzi, de Ziua Mondială a Televiziunii, a povestit, pentru SHOK.md, cum a fost debutul ei în televiziune, dar şi greutăţile întâmpinate în acest domeniu.

„Pentru mine, la momentul de faţă TV-ul înseamnă o parte din viaţă, familie unită şi creativă, emoţii zilnice, realizare personală şi multă muncă. Debutul a fost la Moldova 1, unde am participat la un concurs organizat de către Compania Teleradio MOLDOVA, în parteneriat cu guvernele României şi respectiv, al Moldovei. Am fost selectaţi 13 persoane dintre care 3 au câştigat: Octavian Volcu, Vadim Stângaciu şi Margareta Răducanu.
Apoi, am fost repartizată la emisiunea „Telematinal”, să prezint ştirile dimineții. A fost o şcoală adevărată. Am prins gustul tv-ului şi până acum nu văd viaţa mea fără televiziune. Este o lume aparte, o lume în care mă regăsesc pe deplin.
Cel mai greu a fost să mă trezesc la 4 dimineaţa şi să fiu zâmbitoare şi fericită la ecran la 7 dimineaţa, când spuneam întregii ţări: „Buna dimineața, doamnelor şi domnilor!”.
Cel mai frumos lucru a fost să cunosc multă lume bună, profesionistă şi să mă formez într-un mediu care m-a marcat.

Îmi doresc enorm de mult să lucrez asupra unor proiecte grandioase. Să mai produc o emisiune utilă societăţii şi, desigur, aş fi capabilă să prezint un talk-show cu telespectatori în platou, cu interacţiuni cu invitaţi şi chiar cu duplexuri cu alte ţări. Asta am învăţat la Moscova şi asta am realizat acasă în diverse proiecte în care am activat. Îmi doresc mai multă calitate în produsul autohton şi să crească salariile jurnaliştilor la nivelul colegilor de peste hotare.

Acum lucrez intens asupra unui proiect unic deocamdată „Creștem mari și sănătoși”. Este copilul meu la care am gândit şi creat fiecare detaliu. Vreau să mulțumesc prin intermediul dvs., echipei cu care muncim zi de zi. Să mulțumesc părinţilor care ne scriu mesaje de încurajare pe rețelele de socializare şi să vă promitem că tot ce ne dorim este să creştem generaţii de copii sănătoşi. Promitem că vom fi şi mai buni, iar sloganul nostru este să „Creștem copii sanatoşi împreună””, a spus ea.

Cristina TOMAC


NOI 21, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...