[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

Top 3 cele mai infidele zodii. Nativii care se joacă cu dragostea fără să le pese

Berbec

Nativii Berbec acţionează pe baza impulsivităţii. Sunt foarte vulcanici, trăiesc sub impulsul momentului şi deseori fac greşeli fără să îşi dea seama. Sunt în stare să provoace rău persoanei iubite doar pentru a se răzbuna şi nu le pasă dacă acţiunnile lor pot avea urmări dramatice. Sunt genul de persoane care pot înşela doar pentru a demonstra că puterea este în mâna lor.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt firi extrem de curioase, dar se plictisesc foarte repede. Se îndrăgostesc uşor, însă flama iubirii li se stinge repede. Pot înşela sub impulsul momentului, doar pentru a trăi o senzaţie necunoscută, dar sunt şanse să regrete mai târziu. Nu se vor întoarce la partenerul actual ci îşi vor asuma ceea ce au făcut.

Leu

Cei aflaţi sub semnul Leilor vor să se afle în centrull atenţiei şi rezistă greu lângă persoane care îi tratează de sus. Un partener care se consideră superior lor va pierde teren în faţa altor persoane care le vor oferi atenţie. De altfel pot călca strâmb foarte uşor dacă le este gâdilat orgoliul de un potenţial pretendent. Sunt mereu sufletul petrecerii fiind glumeţi şi sociabili, ceea ce le uşurează calea spre infidelitate.


IUN 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...