FRESH
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...
Igor Dodon profită de zilele cu soare și explorează locurile turistice ...

Top 3 cupluri de zodii care vor face un copil în 2019

Pești + Capricorn. Echilibrul perfect

Peștii și Capricornii fac o echipă ideală. Sunt camarazi de nădejde, care știu cum să se distreze, dar și cum să se sprijine în clipele decisive. Peștii sunt emoționali, visători și romantici, iar Capricornii disciplinați, serioși și cu picioarele pe pământ, însă diferențele dintre cele două zodii nu vor crea conflicte, ci o relație în care fiecare partener împrumută de la celălalt cele mai bune trăsături de caracter. Este combinația perfectă de părinți deopotrivă echilibrați și copilăroși. Capricornul va aduce direcție cuplului și va seta obiectivele pe termen lung, iar Peștii se vor asigura că noul membru al familiei va primi toată dragostea de care are nevoie. O echipă cu adevărat genială.

Rac + Săgetător. Camarazi până la sfârșit

Două zodii care știu cum să-și ridice moralul, atunci când situația devine dificilă. Iar un bebeluș în 2019 nu va fi tocmai floare la ureche, în special pentru cei doi parteneri, aerieni și puși de dimineața până seara pe distracție. Însă conexiunea emoțională puternică dintre Raci și Săgetători va transforma momentul într-o adevărată sărbătoare, iar cei doi iubiți se vor sprijini unul pe celălalt într-un mod pe care nu îl considerau posibil. Abia acum relația va căpăta sens, iar toate diferențele vor trece pe plan secund. La finalul călătoriei, Racii și Săgetătorii se vor putea privi în ochi cu mândria părinților care realizează că s-au sacrificat, dar a fost cea mai bună alegere pe care au făcut-o vreodată.

Leu + Berbec. Aventurierii

Vestea că vor avea un copil i-ar putea speria, inițial, pe nativii din Leu și Berbec. Sunt obișnuiți să trăiască viața la intensitate maximă, iar un bebeluș presupune scutece, nopți nedormite, probleme și iar probleme. Nu vor avea de ales decât să meargă împreună și în această nouă aventură, de data aceasta cu noul membru al familiei. Și va fi o cursă nebună, în care Berbecii vor căuta perfecțiunea, iar Leii vor aduce culoare și entuziasm. Chiar dacă vor veni clipe grele, cele două zodii vor ști cum să treacă peste ele. Chiar dacă nu pare, se potrivesc de minune și se merită unul pe celălalt. Cu bune și cu rele.

 


APR 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII