FRESH
Romanul unei scriitoare din Moldova, despre mamele plecate în străinătate, ...
Sexi, talentată și femeie de afaceri de top! JESSICA ALBA, surprinsă ...
(FOTO) O nouă extravaganță marca Zlatan Ibrahimovic! Cu ce mașină ...
(VIDEO) Când tatăl socru te învață să conduci un KAMAZ. „Parcă ești ...

Top 3 zodii care îşi pierd interesul repede în dragoste

Vor libertate, distracție și multă voie bună, motiv pentru care fug de monotonie și relații liniștite, fără un strop de suspans.

Sunt zodiile care se îndrăgostesc repede, dar se plictisesc și mai repede. Sunt pasionale și își doresc mister, intrigă și spontaneitate.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt greu de stăpânit, iar dacă persoana de alături nu le oferă prea multe, iar monotonia începe să se instaleze, eșecul relației este garantat. Cei aflați sun acest semn zodiacal se plictisesc foarte repede, mai ales dacă au același program zilnic. Dacă vrei să ții un geamăn aproape, trebuie să îl surprinzi, să fii spontan, să îi scoți din stările duplicitare și cel mai important, trebuie să-i faci să râdă. Umorul este cheia succesului în această situație.

Capricorn

Cei aflați sub acest semn zodiacal sunt fixați asupra ideii de cunoaștere. Vor să înțeleagă comportamente, să analizeze mentalități și să își testeze propriile puteri. Se plictisesc în compania unei singure persoane, mai ales atunci cand realizează că nu mai au nimic de descoperit și nu își pot asuma stabilitatea unei relații lungi, liniștite, de familie. Dacă vrei să faci un Capricorn să te iubeasca iremediabil ar trebui să fii o persoană misterioasă, schimbătoare și extrem de deschisă oportunităților.

Pești

Nativii Pești au deseori nevoia de validare și își pierd interesul în dragoste atunci când o primesc. Nu pot fi cu o singură persoană, au senzația că se plafonează, iar ideea unei căsnicii liniștite, de lungă durată, de tipul “fericiți până la adânci bătrâneți îi sperie teribil. Ei vor să se distreze, să își trăiască viața la intensitate maximă, iar dacă și tu ai aceleași principii și viziuni, s-ar putea ca, în felul vostru libertin, lipsit de constrângeri, să vă înțelegeți teribil de bine.


OCT 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...