FRESH
Romanul unei scriitoare din Moldova, despre mamele plecate în străinătate, ...
Sexi, talentată și femeie de afaceri de top! JESSICA ALBA, surprinsă ...
(FOTO) O nouă extravaganță marca Zlatan Ibrahimovic! Cu ce mașină ...
(VIDEO) Când tatăl socru te învață să conduci un KAMAZ. „Parcă ești ...

Top 3 zodii consumate de gelozie

Cele mai geloase zodii au reușit să ducă acest sentiment la extreme. O simplă privire a partenerului le transformă în persoane vulcanice, care nu pot să-și stăpânească emoțiile și preferă să distrugă totul în jur, doar pentru a se asigura că au dreptate.

Scorpion

Cea mai geloasă zodie dintre toate. Scorpionii nu au încredere în persoana iubită și sunt capabili să inventeze povești din imaginație, pe care apoi să le folosească drept adevăruri incontestabile. Încearcă să-i faci nesiguri pe propriile forțe – vor exploda, arucând în stânga și în dreapta cu acuzații false, în încercarea de a-și proteja orgoliul. De multe ori, această gelozie vine din faptul că, la începutul relației, au folosit trucuri pentru a seduce, evitând să se expună. Iar acum se tem că alții ar putea folosi aceleași tehnici cu partenerul lor de viață.

Rac

Racii sunt geloși, doar că s-au specializat să ascundă acest sentiment. Investesc atât de mult în persoana iubită și își pun atât de multe speranțe în relație, încât o posibilă trădare i-ar lăsa cu un sentiment devastator de tristețe. Nativii din zodia Rac știu că fiecare om are slăbiciuni și un moment prielnic s-ar putea transforma ușor într-o aventură, motiv pentru care vor sta mereu cu ochii în patru. Partea bună e că vor ține totul secret și se vor consuma în tăcere, fără a-și copleși partenerul cu cerințe dintre cele mai bizare.

Leu

Leii văd și trăiesc viața prin prisma pasiunii. Pentru ei, dragostea e totul și nu-și pot permite ca cineva să le-o fure prea ușor. Acest sentiment de gelozie îi va urmări constant, chiar dacă partenerul de viață nu are nici cea mai mică intenție de a trăda. Nativii din zodia Leu vor testa mereu persoana iubită și vor inventa scenarii dintre cele mai complexe, doar pentru a se asigura că primesc toată atenția. Adesea vor depăși măsura, tranformând relația într-un câmp de bătălie. Și, uneori, fiind părăsiți tocmai pentru acest lucru.

observator.tv


FEB 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...