[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, David ...
Horoscop 9 august 2020. Proiecte importante și o surpriză
(video)The Motans s-a reîntors cu o nouă piesă
(foto)Vedetele care și-au șters tatuajele difinitiv.Care a fost motivul

„Transformarea din elefant în lebădă!”. Vocea CNA, Angela Starinschi, povestește cum a dat jos 18 kilograme

Angela Starinschi a slăbit cu 18 kilograme

„Transformarea din elefant în lebădă!” Purtătoarea de cuvânt a Centrului Național Anticorupție, Angela Starinschi, a slăbit cu 18 kg, după ce a ajuns să cântărească 90, în timpul carantinei. Ofițera povestește într-un stil haios, pentru care o apreciază toată lumea, despre cum a dat jos kilogramele în plus, în 10 pași.

Ofițera are bine dezvoltat simțul umorului și al autoironiei, iar postările sale mereu captează atenția și adună sute de aprecieri pe paginile de socializare: „Nici mie nu-mi vine să cred că nevasta omului meu a ajuns să cântărească 90 de kile! Da! Exact pe 13 aprilie 2020, Anjela Carantinovna mai nu a stricat cântarul!”.

Angela Starinschi spune că unul dintre principalii săi motivatori a fost soțul, care a făcut câteva glume la adresa ei, pe seama kilogramelor acumulate: „Omu meu: Mai lucrează cântarul? Eu: Și normal! Sunt mai ușurică decât tine! ; Omul meu: Lasă că mie îmi plac “avioanele”! Eu: Auzi, tovarăș avialiubiteli, las că o să iubești și bicicletele! De mâine mă pun la dietă! El: Propun la trei srazu, că de una precis nu te saturi!”.

A fost suficient pentru a o determina să demonstreze că poate, iar de ajutor i-au fost 10 pași, pe care i-a împărtășit cu publicul:

„1. Am găsit un grup pentru femeile care vor să slăbească. Am privit o tonă de poze și două tone de istorii despre rezultatele deja colegelor mele! Nu degeaba sunt cluburi ale alcoolicilor anonimi, narcomanilor solidari și altele. Eu m-am inscris în acesta ca să știu că mai sunt oameni triști, nu numai eu! Că dacă și alții suferă, ap parcă ți-i mai bine la rânză 🙂

2. Din 14 aprilie, am început a mânca la ore fixe. Din 3 în 3 ore. Ultima mâncare – la 19.00. Mai mult- NIMIC!!! Dar NIMIC!!!

3. Dimineața și seara – câte o oră și jumătate de mers iute. Dar iute! Fără căscătură pe copaci și vorbit la telefon!

4. Mi-am făcut un grup pe viber de sirene, tot “slabe”, și în fiecare zi, la ora 21.00, ne arătam performanțele în pași. Eu sunt cempioncă în grupul nostru și tare îmi pare bine, dar mă tem că într-o zi o să se enerveze și ele 🙂

5. Am găsit naparniță pentru plimbările matinale și serale. Vdvoiom, cum s-ar spune, veselei! Cumătra Ecaterina Staci-Grigorean, bodaprosti că mă rabzi!

6. Mi-am setat un scop! Până pe 1 octombrie să dau jos 25 de kg. Eu știu că am să dau mai mult!

7. Până începe “mersul prin făină”, doza mea zilnică de activitate era de 3000 de pași. Începutul a fost cu 6.000, după care 8.000, apoi 10.000, 20.000, 35.000! Azi, fac 30 de km și ard aproximativ 2.000 de kkal!

8. Omu meu mi-a luat trenajor. Uneori urc pe el, dacă nu leșin după sportul meu. Acum, de câteva săptămâni, mai și fug. Dar nu tare repede, ca să nu mă desclei! 🙂 Am o intervenție la coloană și tare nu vreau să trevojesc vechile răni. Așa că încetișor…

9. După 20 de ani, am văzut lacul Valea Morilor. De ceva timp, sunt și eu printre cei care fug, ca niște amețiți, în jurul iazului. Unii deja se salută cu mine… Prosta tak. Pentru că mă văd în fiecare zi 🙂 Asta e tare ciotca!

10. Soțul meu oleacă tare a rămas surprins. Nu mă mai ia peste picior. Din iubitorul de avioane și femei grase și frumoase s-a transformat în amatorul de femei suple și grațioase. Din miliționarul care urla la început “eu știu că tu nu pentru mine slăbești și, dacă te prind cu acela, vă rup la amândoi…!” ÎN OMULEANUL care spune cu ton delicat ” îți mai trebuie oleacă să mai dai jos și ai să fii fix ca atunci când te-am văzut prima dată!”.

Ofițera a dat jos tocmai 18 kg și spune că are o poftă nebună de noi performanțe! „Dacă mai particip la prezidențiale, nu vorbesc cu nimeni”, glumește Angela Starinschi.


IUL 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...