[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

UASM și-a desemnat BOBOCEII. Ei sunt Mister și Miss Boboc 2016!FOTO//

Universitatea Agrară de Stat din Moldova (UASM) și-a desemnat boboceii. Săptămâna trecută în incinta clubului „Sfinx” din capitală a avut loc „Balul Bobocilor 2016” – eveniment organizat de Sindicatele Studențești UASM, în frunte cu președintele Victor Burduja și de Structura de Autoguvernare Studențească, în frunte cu Victor Lisenco.

În concurs au participat cinci perechi de la facultățile medicină veterinară, Economie, Cadastru și Drept și Horticultură.

Cuplurile de bobocei au trecut patru probe: „Prezentare”, „Ingeniozitate”, „Tema pentru Acasă” și „Dansul”.

Prestația boboceilor a fost notată de la 1 la 10 de un juriu constituit de membri din mai multe domenii: turism, fashion, frumusețe, muzică, mass-media și sport.

Cei care au acumulat cel mai mare punctaj și care au devenit Mister și Miss Boboc 2016, în cadrul UASM, sunt Ana Chitic și Valentin Costin, studenți la specialitatea Horticultură. Câștigătorii s-au ales cu premii de la partenerii evenimentului și diplome.

Atmosfera a fost încinsă de interpreții Marcel Roșca, Lia Taburcean și Alexandru Carabețchi. Totodată, au avut loc mai multe concursuri distractive cu premii.

SHOK.md

Foto: clubul Sfinx


NOI 14, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...