[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

Un NOU SCURTMETRAJ produs în Moldova! E despre realitățile sistemului medical existent!

Plus Minus Unu vine să implice publicul și să aducă-n vizor subiecte delicate. Actor de teatru și cinema, Ion Borș, este la prima sa lucrare în calitate de regizor. împreună cu o echipă de tineri profesioniști își propune un scop ambițios – să creeze un film sincer, care va arăta realitățile sistemului medical existent, potrivit unui comunicat de presă.

Protagonistul filmului Plus Minus Unu – Mihai ]n interpretarea actorului Felix Podborski își face practica de rezidentură în secția Imagistică a unui spital. Descoperă că unui pacient, cu ceva timp în urmă i s-a pus un diagnostic greșit și acum nu mai poate fi salvat. Discută acest caz cu medicul care a comis eroarea însă se confruntă cu o totală indiferență din partea acestuia. În încercarea de a face dreptate și de a revitaliza un sistem putred, Mihai se confruntă cu multiple amenințări din partea administrației spitalului.

„Motivația mea pentru acest film s-a format în timp ce abordam cu oricine tema medicinei, toată lumea îmi povestea diverse istorii despre experiența lor și confruntările cu sistemul medical. Unele erau despre corupție, altele despre indiferența medicilor și incapacitatea lor, dar în toate era la mijloc o viață de om. Din acest motiv, consider că e relevant, să vorbim depre acest subiect prin prisma unui film artistic.”, menționează Bors Ion, regizorul scurtmetrajului #PlusMinusUnu

Pentru a produce filmul, echipa Plus Minus Unu are nevoie de suținerea și aportul fiecăuia. Toți cei, care sunt interesați să contribuie la desfășurarea propriu-zisă a filmărilor – sunt îndemnați să doneze pe campania oficială de crowdfunding pe platforma Guvern 24.

COVER

SHOK.md


FEB 2, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...