FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

Vrei mai mulți vizitatori pe site-ul tău? Apelează la experți care știu să facă asta!

SEO este o abreviere de la Search Engine Optimization din engleză, care semnifică optimizarea pentru motoarele de căutare. SEO este procesul de îmbunătățire a volumului sau a calității traficului unui site web prin intermediului motoarelor de căutare. Mai simplu spus, atunci când Dvs. căutați o informație cuvintele-cheie vă arată cele mai vizitate site-uri care conțin informația căutată.

Cu cât un site este mai bine poziționat pe paginile de rezultate a motoarelor de căutare, cu atât acesta va avea mai mulți vizitatori.

SEO optimizare poate avea ca scop diferite tipuri de căutare: imagini, vide, cărți, blog-uri, știri, chat-uri etc.

Optimizarea vizibilității acestui site web pe motoarele de căutare constă în prezentarea site-ului în cadrul tuturor acestor tipuri de căutări.

SEO ia în considerare felul în care funcționează motoarele de căutare și ceea ce este mai solicitat pe internet.

SEO oferă clienților 4 avantaje de bază:
– Indexarea paginilor sau promovarea unui site pe mediul online. Acestea sunt clasificate în funcție de importanța și relevanța lor, ținând cont de prezența anumitor cuvinte cheie.
– Poziționarea cât mai bună a site-ului pe cuvinte cheie care aduc trafic.
– Vizitatori.
– Conversii.

Optimizarea unui site web include la SEO STUDIO in primul rând editare conținutului și codului paginilor pentru a le mări relevanța prin obținerea unei anumite densități de cuvinte și eliminarea elementelor de prisos, care împiedică o bună indexare a paginilor web pe motoarele de căutare.
Întrucât tehnicile SEO implică modificarea codului site-ului, acestea pot fi îmbinate cu serviciul de dezvoltare web și web design (meniuri, sisteme de management de conținut, de efectuare de plăți etc.).

Optimizarea poate fi de două tipuri internă și externă.

Optimizarea internă constă în măsurile de promovare care sunt aplicate nemijlocit în site-ul în cauză. Pot fi influențate numai de echipa de SEO. Drept exemple pot servi: scrierea cu atenție a titlurilor și descrierilor, eliminarea erorilor, prelucrarea imaginilor, optimizarea structurii de adrese URL, etc..

Optimizarea externă prin care promovarea nu ține cont de echipa SEO STUDIO, ci de voința colectivă a Internetului. Motoarele de căutare încearcă să găsească semnale măsurabile a paginii web în raport cu expresia de căutare analizată. Aceste semnale se referă la indicatorii de calitate, performanță și solicitate.

Pentru a beneficia de toate aceste servicii, contactați SEO STUDIO la:
+(373) 60905555
[email protected]


MAR 28, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII