[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//
SEXY și IREZISTIBILĂ! Marinela Bezer și-a uimit fanii cu noi imagini ...

Zodiile care vor avea parte de schimbări radicale în luna septembrie

Luna septembrie deja a început, iar unii nativi deja au simțit că se schimbă câteva lucruri în viața lor. Iată care sunt zodiile care vor avea parte de schimbări radicale în luna septembrie.

După o vară în care lucrurile nu au mers chiar pe placul lor, nativii zodiei Rac primesc o nouă șansă de a face niște schimbări în viața lor. În cuplu și la serviciu, nativii zodiei Rac s-ar putea să aibă parte de niște surprize extraordinare, de care trebuie să profite fără să stea pe gânduri.

Cei care sunt singuri au ocazia în prima lună a toamnei să cunoască o persoană de-a dreptul specială, care le va schimba definitiv viața. Poate fi vorba despre o persoană care se află deja în grupul său de cunoscuți, dar pe care nu a privit-o până acum ca pe un posibil partener de viață.

Alți nativi, care sunt într-o relație, se pot despărți brusc de partenerul de viață, fără să dea prea multe explicații. Așadar, nu vor fi numai niște schimbări pozitive, însă nativii Rac au ocazia să treacă la un nivel al vieții lor, iar dacă trebuie să se despartă de o persoană care nu mai împărtășește aceleași valori, nu vor sta pe gânduri.

Și la serviciu lucrurile merg bine pentru nativii zodiei, care își pot găsi ceva mai bine plătit.

Nativii zodiei Balanță pot reaprinde o veche poveste de dragoste

A doua zodie care îi va surprinde pe toți în luna septembrie cu schimbările pe care le face este zodia Balanță. Pentru nativii acestei zodii, tentațiile sunt la tot pasul, iar unii dintre ei vor călca strâmb în relația de cuplu. Acest lucru ar putea însemna pentru ei finalul unei relații frumoase, însă tentațiile vor fi mult prea mari ca să reziste.

Alți nativi ar putea reaprinde flacăra unei relații din trecut. Va fi o mare surpriză pentru cei apropiați. Însă, dacă acea relație s-a încheiat brusc în trecut, este nevoie ca cei doi să vadă dacă se mai poate întâmpla ceva între ei.

Chiar dacă în viața personală lucrurile nu vor fi tocmai fericire, în viața profesională, nativii se vor refugia și vor realiza proiecte de succes.

teotrandafir.com


SEP 3, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...