FRESH
Gestul impresionant făcut de Ryan Reynolds și Blake Lively! Ce sumă ...
FOTO Marinela Bezer, apariție FIERBINTE în costum de baie! Și-a etalat ...
FOTO Katy Black trece printr-o etapă grea. Vezi ce a pățit bloggerița
Papa Douba Diop, vedeta Senegalului și călăul Franței la Cupa Mondială ...

Zodiile care vor petrece sărbătorile singure

Sărbătorile de iarnă vin cu multe surprize pentru multe zodii, însă pentru câteva zodii vor fi niște zile pe care și le vor dori să le treacă extrem de repede. Iată care sunt zodiile care vor petrece sărbătorile singure.

Pentru nativii zodiei Capricorn, sărbătorile sunt un motiv în care îi revăd pe cei dragi și petrec împreună clipe de neuitat ca în trecut. Însă, dintr-un motiv sau altul, nativii zodiei Capricorn vor ajunge să stea singuri de sărbători.

Fie este vorba despre niște neîmpliniri în dragoste sau niște probleme la locul de muncă, mulți nativi ai acestei zodii vor alege singurătatea de sărbători. Cei dragi vor încerca din răsputeri să le schimbe starea de spirit, însă va fi greu, pentru că sunt mult prea încăpățânați și nu vor vrea acest lucru.

Singura soluție pentru a le fi alături nativilor Capricorn de sărbători este să dați buzna peste ei și să le faceți o surpriză, încercând să îi faceți să zâmbească. Dar nu va fi deloc ușor.

Nativii zodiei Fecioară se pot trezi părăsiți în pragul sărbătorilor

A doua zodie care are mari șanse să își petreacă singură sărbătorile de iarnă este zodia Fecioară. Chiar dacă este apropiată de cei dragi, se poate întâmpla ca ceva de ultim moment să le strice toate planurile și totul să se năruie. Pentru că sunt niște persoane extrem de perfecționiste, acest lucru va fi mare lovitură pentru ele.

Chiar dacă vor încerca să facă tot posibilul să schimbe ceea ce au de făcut, vor fi nevoite să se mulțumească cu această situație, fiind singure de sărbători. În cazul unor nativi ai acestei zodii, ultimele zile ale anului pot veni cu o despărțire neașteptată, așa că nu vor mai vrea să știe de nimeni și de nimic în această situație și vor căuta să stea singuri până își vor reveni.

teotrandafir.com


NOI 22, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...