FRESH
Doliu în lumea sportului! Legenda fotbalului argentinian a decedat ...
FOTO Să vezi și să nu... crezi! Un bărbat a venit la nunta unui prieten ...
Lili Lozan, într-o fotografie adorabilă, alături de fiul ei, Adrian
(video) Râs cu Plâns! A vrut să-și răsfețe mireasa cu un dans provocator, ...

Zodiile care vor rămâne singure pentru totdeauna. Se îndrăgosesc, însă renunță prea ușor

Singurătatea poate fi uneori “moştenită” din stele și există câteva zodii ghinioniste, care, în foarte puţine cazuri, întâlnesc marea iubire şi rămân cu ea până la moarte.

Scorpion

Scorpionului” îi plac relațiile de cuplu bazate pe încredere , clar definite și structurate.Nativii din zodia Scorpionului sunt foarte prudenți atunci când este vorba despre căsătorie , dar , după ce își pun pirostriile , devin extrem de credincioși , dar și foarte agresivi dacă au cea mai mică bănuiala despre infidelitatea partenerului.Gelozia “Scorpionilor” este legendară .Ei sunt pătrunși atât de intens acest sentiment, încât pot detectă până și gândul sau intenția de a înșela a partenerului lor de cuplu , acest lucru provocând tot atât tevatură că și actul concret , real al infidelității. Din păcate, iubesc cu patimă, dar se retrag ușor dintr-o relație.

Vărsător

Văsatorii sunt recunoscuți pentru ostilitatea lor față de convențional, pentru curiozitatea lor și pentru distanță pe care o păstrează față de ceilalți. Singurul indiciu cert pe care îl ai despre bărbatul Vărsător este imprevizibilitatea.

Vărsătorii au darul de a te fermeca încă de la prima întâlnire și cu toate că este el însuși un visător, nu îți va da foarte multă atenție. Prioritatea lui este viață socială, nu cea de cuplu. Bărbatul Vărsător este blând și protector, vorbește încet și este liniștit prin însăși natură lui. Chiar și așa, nu trebuie să te lași păcălita de calmul sau și nici să-l consideri măcar o secundă previzibil. Când răbufnește, lasă totul și pleacă.

Taur

Taurul iubește persoanele care se bucură de plăcerile simple ale vieții. Nu este necesar să porți numai haine de firmă și să mergi la restaurante scumpe. Pur și simplu îmbrăca-te cu gust și comandă o mâncare delicioasă – și el va fi vrăjit. Nu uită că Taurul se așteaptă să-ți plătești consumația, și mai bine ar fi să o plătești și pe a lui. Ar fi mulțumit să vadă că ești dispus să plătești că să-i faci o plăcere – astfel el își da seamă cât de serioase sunt intențiile tale. Deseori, Taurul își exprimă imediat părerile și sentimentele. Dacă ai luat examenul, te va invită acasă la el. Dacă ai eșuat – ușă ți se va închide în nas, asta este. Casa este foarte importantă pentru persoană născută în zodia Taur, dar atunci când simte că locul lui e altundeva, pleacă și rămâne singur.

clickpentrufemei.ro


DEC 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII