„Acum voi spune totul”. Un model a rupt tăcerea în privința lui Gerard Pique, după anunțul despărțirii de Shakira

 „Acum voi spune totul”. Un model a rupt tăcerea în privința lui Gerard Pique, după anunțul despărțirii de Shakira

Suzy Cortez, model în vârstă de 32 de ani, a transmis că Gerard Pique i-a trimis mesaje indecente pe rețelele sociale în timp ce era în relație cu Shakira și a decis să facă dezvăluirile acum, după despărțirea artistei de fotbalist, scrie SHOK.md cu referire la digisport.

Mai mult, Suzy Cortez susține că Gerard Pique i-a spus că e ”gelos” că modelul și-a tatuat pe corp numele lui Lionel Messi.

”Gerard Pique mi-a trimis mesaje directe. Singurii jucători de la Barcelona care nu mi-au scris sunt Messi și Coutinho. Ei sunt soți grozavi și își respectă soțiile. Shakira nu merită așa ceva.

Am fost prieten cu Sandro Rosell, fostul președinte al Barcelonei. Când Pique a aflat, i-a cerut numărul meu de telefon și mi-a trimis mesaje. Când m-am întors în Brazilia, a început să-mi scrie pe Instagram. Mă întreba când mă întorc în Europa și cât de mare e fundul meu. Zicea că e gelos că mi-am făcut tatuajul cu Messi.

Până acum n-am spus nimic din respect pentru Shakira, dar acum am decis că vă voi spune totul, tot ce mi s-a întâmplat mie”, a declarat Suzy Cortez, citată de Marca.

Shakira: ”Regretăm să confirmăm că ne-am despărțit”

Cântăreața Shakira a anunțat că se desparte de Gerard Pique printr-un comunicat de presă.

Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a anunțat Shakira.

Shakira și Pique s-au cunoscut în 2010, înaintea Cupei Mondiale din Africa de Sud, și au împreună doi copii, Milan, în vârstă de șase ani, și Sasha, de șase ani.

Maria Palade

https://shok.md/