Adela Popescu, a treia naștere în aceleași condiții. Vezi prima imagine cu bebelușul

 Adela Popescu, a treia naștere în aceleași condiții. Vezi prima imagine cu bebelușul
0Shares

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, au devenit părinți pentru a treia oară! Cunoscuta actriță și prezentatoare de televiziune a născut un băiețel perfect sănătos, după un travaliul de aproape patru ore. Vestea cea mare a fost dată de vedetă pe o rețea de socializare scrie SHOK.md.

Adela a făcut primele dezvăluiri despre naștere din spital, cu bebelușul în brațe. Și ea, și micuțul se simt bine și așteaptă să fie externați.

„Ura! S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetițe. Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să-i povestesc despre năzdrăvănii de frățiori ce îl așteaptă acasă”, a scris pe pagina ei de Instagram.

Aceasta a mai adăugat: „Tati a avut și el voie sa ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreună, ca și acum, la nașterea lui, la fel ca a frațiorilor, ploua. 

Pentru că este un subiect de interes, la maternitatea la care am nascut eu, tații au voie la vizită 20 min, în intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinarii anti covid”, a scris aceasta pe pagina ei de Instagram.

Iată prima imagine cu bebelușul și cei doi proaspeți părinți.

https://www.instagram.com/p/CRMT2zThYLN/?utm_source=ig_web_copy_link

 Aceștia mai au doi băieți împreună: Alexandru, în vârstă de 5 ani și Andrei, în vârstă de 2 ani.

0Shares