Adele recunoaște că a fost suferit mult după divorț: „Am fost devastată. Mă simțeam rușinată”

 Adele recunoaște că a fost suferit mult după divorț: „Am fost devastată. Mă simțeam rușinată”

Adele a recunoscut că a fost devastată când a divorțat de Simon Konecki. Cântăreața a pus capăt mariajului atunci când a realizat nu mai știa cine este cu adevărat, scrie SHOK.md. cu referire la profm.

Într-un interviu pentru revista Rolling Stone, pe a cărei copertă apare, Adele a făcut câteva dezvăluiri de suflet. Artista a mărturisit că se schimbase foarte tare în timpul mariajului, că devenise, pur și simplu, o persoană diferită față de cea care era înainte de a se căsători, încât a luat dificila decizie de a se despărți de tatăl fiului ei pentru a se regăsi.

După mutarea în Los Angeles, prietenii ei au încercat să-i plănuiască tot feluri de întâlniri pe nevăzute, dar fiind nepregătită pentru o nouă relație, nimic nu s-a legat pe plan amoros. Totul s-a schimbat când în viața ei a apărut Rich Paul, agentul sportiv al lui Le Bron James, bărbatul cu care are acum o relație.

„Nu mă cunoșteam cu adevărat, deși credeam că da. Nu-mi plăcea cine sunt”, a recunoscut Adele, care a vorbit și despre sfârșitul căsniciei sale: „Am fost foarte tristă. Plus, să știe atât de mulți oameni pe care nu-i cunosc că mariajul nu a mers, m-a devastat. Eram rușinată. Nimeni nu m-a făcut să mă simt așa, dar tu singur simți că nu ai făcut o treabă bună”.

https://www.instagram.com/p/CWIvKvMgTY6/

Maria Palade

https://shok.md/