Adele și iubitul ei s-au logodit? Cum a fost fotografiată solista

 Adele și iubitul ei s-au logodit? Cum a fost fotografiată solista

Adele (33 de ani) a fost surprinsă de curând purtând două bijuterii pe inelar, stârnind speculații că ea și partenerul ei, agentul sportiv Rich Paul (39 de ani), s-ar fi logodit. Solista a fost fotografiată purtând un inel auriu cu un design asimetric, alături de un inel îmbrăcat în pietre prețioase, scrie SHOK.md cu referire la unica.ro.

Adele și iubitul ei s-au logodit? Cum a fost fotografiată solista Bijuteriile au atras atenția când artista și-a ajutat masca neagră de protecție. Cântăreața a optat pentru un outfit all-black care i-a complimentat silueta. Adele a purtat, așadar, o pereche de botine negre din piele întoarsă, o pereche de pantaloni fluizi, o maletă și un palton, toate negre.

Artista și-a accesorizat ținuta cu o poșetă roșie. Vestea unei posibilele logodne vine la scurt timp după ce solista a fost surprinsă alături de Rich în Londra. În seara cu pricina, potrivit The Sun, Adele l-a introdus pe Rich familiei și prietenilor săi. Totodată, cântăreața i-a făcut un tur al celor mai frumoase locații din Londra, orașul ei natal.

„Adele va fi însoțită de Rich la întoarcerea în Marea Britanie. Vrea să-l introducă grupurilor sale de prieteni. Să-i poată arăta unde a crescut înseamnă mult pentru ea”, mărturiseau sursele înainte ca solista să părăsească Statele Unite ale Americii.

Maria Palade

https://shok.md/