(FOTO) Adele și Rich Paul formează un cuplu. Cântăreața a postat prima poză alături de iubit

 (FOTO) Adele și Rich Paul formează un cuplu. Cântăreața a postat prima poză alături de iubit

După o lungă perioadă de speculații, iată că a venit și confirmarea! Cântăreața Adele formează un cuplu cu Rich Paul. Chiar ea a fost cea care a recunoscut că trăiește o nouă poveste de dragoste printr-o postare pe Instagram, apare în ipostaze tandre alături de iubit, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

Au fost surprinși luând cina împreună în New York, apoi au fost văzuți la un meci de baschet la care au stat unul lângă altul, așa că imediat zvonurile au început să circule. Adele se iubește cu Rich Paul, agentul sportiv al lui LeBron James? Cântăreața britanică în vârstă de 33 de ani nu și-a mai ținut fanii pentru mult timp în suspans și a confirmat acum că formează un cuplu cu Rich Paul. Adele a postat pe contul personal de Instagram, acolo unde e urmărită de peste 39 de milioane de fani, o galerie foto, ultima e chiar poza în care apare alături de iubit. Cei doi sunt foarte apropiați, au zâmbetele pe buze.

https://www.instagram.com/p/CT_s4RMASgx/

Adele a divorțat de Simon Konecki În anul 2019, Adele a intentat cererea de divorț care a fost finalizat abia în luna martie a acestui an. Artista s-a despărțit de antreprenorul Simon Konecki. Cei doi au stabilit că vor împărți custodia fiului lor în vârstă de 8 ani, Angelo. În privința bunurilor, s-a speculat că artista ar fi fost forțată să își împartă averea fantastică de peste 190 de milioane de dolari cu Simon Konecki.

Maria Palade

https://shok.md/