Cum comentează Bianca Drăgușanu zvonurile despre sarcină. „Ne doream foarte tare să fim părinți”

 Cum comentează Bianca Drăgușanu zvonurile despre sarcină. „Ne doream foarte tare să fim părinți”
Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față legat de zvonurile despre sarcină. Fosta iubită a lui Gabi Bădălău a confirmat că și-a dorit să devină mamă pentru a doua oară, scrie SHOK.md cu referire la fanatik.
Frumoasa blondină a comentat informațiile care au apărut în ultima perioadă în presă și chiar au ținut prima pagină a tabloidelor. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a subliniat că și-a dorit să devină părinte cu fostul partener de viață.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre presupusa sarcină. Blondina a spus care este adevărul

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au discutat în timpul relației de aproximativ doi ani despre venirea pe lume a unui copil, dar iată că momentul așteptat nu a mai venit. Vedeta a precizat că nu a făcut nicio fertilizare în vitro.

Mai mult decât atât, fosta prezentatoare de la Kanal D a mai spus că atunci când va rămâne însărcinată va face anunțul numai dacă sarcina decurge normal și va trece de 4-5 luni.

„A apărut acest zvon, dar îți spun sincer că și dacă ar fi fost adevărat, până nu sunt sigură pe ce vreau eu și pe sănătatea mea și a copilului care urmează să vină pe lume, eu nu aș fi recunoscut”, spune Bianca.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și