Adriana Ochișanu, plină de emoții în cea mai importantă zi din viața sa: „Vreau să fiu fericită”

 Adriana Ochișanu, plină de emoții în cea mai importantă zi din viața sa: „Vreau să fiu fericită”
80Shares

Artista Adriana Ochișanu este omagiată astăzi. „Vreau să fiu fericită și să îmi văd copii realizați”, este dorința interpretei la cea de-a 46-a aniversare, scrie UNIMEDIA.

„Ce îmi doresc astăzi, 18 martie, de ziua mea? Să îmi trăiesc clipa, să fiu fericită, să îmi văd copiii realizați. Astăzi e cea mai frumoasă zi din viața mea! Vă iubesc și vă mulțumesc pentru urări”, a scris interpreta, pe pagina sa de Facebook.

Internauții au adăugat mesaje de felicitare la postarea omagiatei:

„La mulți ani fericiți cu sănătate și numai bucurii alături de cei dragi, Adriana. Ani mulți frumoși și binecuvântați de Domnul”.

„La mulți ani fericiți”!

„Să fiți fericită mereu și împlinită pe plan profesional și sentimental, acestea le meritați pe deplin, sunteți impecabil de talentată și adorată, mult succes vă doresc și binecuvântare cerească în tot ce depuneți suflet și bunăvoință. La mulți ani cu bucurii!”, au scris admiratorii.

Adriana Ochișanu s-a căsătorit cu Corneliu Botgros la vârsta de doar 17 ani. Cei doi au divorțat, în 2013, dar au împreună un fiu, Cristian Augustin.

După ce a divorțat, cântăreața a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, că a fost bătută, umilită și înjosită atât înainte de căsnicie, cât și în timpul acesteia. „Erau umilințe, jigniri: Cine ești tu? Își manifesta frustrările lui prin a mă trauma psihic. Sunt sechele care mi-au rămas până în prezent în suflet. Am fost bruscată în timp ce eram însărcinată în ultima lună”, a relatat interpreta.

În toamna anului 2016, Adriana Ochișanu s-a căsătorit cu procurorul Sergiu Zmeu, dar căsnicia nu a durat la fel de mult ca prima. În ianuarie 2020, artista a anunțat că a divorțat, de mai bine de un an. Din ciea de a doua căsnicie, nterpreta are o fetiță pe nume Mihaela, pe care a născut-o în februarie 2017.

Interpreta Adriana Ochișanu consideră că într-un cuplu, femeia trebuie să aibă banii ei, să fie independentă financiar. „În viață m-am ciocnit cu situații când făceam banul și îl duceam în familie și tot eu trebuia să rog: Dă-mi, te rog, să-mi cumpăr niște pantofi. Eram pusă în situația să iau bani să nu știe, apoi spuneam că i-am luat la reducere sau mi i-a dat o cumătră, mi i-a dăruit”,a mărturisit artista, în cadrul emisiunii „Uși deschise”, cu Aura. Ce sfat le-a dat admiratoarelor vedeți mai jos.

În cadrul aceleiași emisiuni, Adriana Ochișanu a dezvăluit motivul pentru care ar fi gata să renunțe la cariera sa muzicală.

De asemenea, artista a vorbit cu zâmbetul pe buze despre perioada când purta opinci și broboadă, la concertele sale. Adriana Ochișanu a dezvăluit cum făcea să pară atât de voluminoasă podoaba sa capilară: „Aveam un cap cât un harbuz și un gât subțire cât degetul. Doamne, când mă uit la acele imagini, îmi vine să îmi trag trei palme”.

80Shares

Lilia Strîmbanu

https://shok.md/